7 érdekesség a vagináról, amiről a nők azt kívánják, bárcsak előbb tudták volna

A csajok a Buzzfeeddel osztották meg névtelenül a tudásukat, hogy te is tutira minden szükséges infó birtokában lehess!

7 érdekesség a vagináról, amiről a nők azt kívánják, bárcsak előbb tudták volna

„Van, hogy bármennyire is jól érzed magad valakivel, nem leszel elég nedves. Vagy egyáltalán. De szerencsére ezért találták fel a síkosítót, és higgyetek nekem, léteznek olyan pasik, akik nem viselkednek furán, ha használnunk kell.”

„Sokáig azt hittem, hogy fura vagyok, amiért csak a csikló izgatásától tudok elélvezni. Kiderült, hogy rengeteg nő nem képes a hüvelyi orgazmusra.”

„Amikor fiatalabb voltam és megjött, megpróbáltam tampont használni, de egyszerűen nem sikerült felhelyeznem rendesen. Azt hittem, valami baj van velem, aztán amikor az ujjammal indultam felfedező útra, rájöttem, hogy a hüvelycsatorna nem egyenes, hanem dőlt! Ezt korábban senki sem mondta nekem.”

Us Getty Images

„A folyás normális, sőt fontos indikátora a vaginális egészségednek, szóval nem szabadna zavarba jönnöd miatta.”

„A menstruáció nem csak az alhasi görcsökkel egyenlő. A PMS-sel együtt olyan tünetei lehetnek, mint a puffadás, székrekedés, szorongás, depresszió, hízás, kívánhatsz különféle kajákat, fájhat a fejed és persze görcsölhetsz is. És még sorolhatnám!”

„Nem mindenkinek van méhe, aki vaginával született és fordítva. Ezt MRKH-szindrómának hívják és 4500-ból 1 nő érintett ebben a betegségben.”

„Örültem volna, ha valaki figyelmeztet, hogy szex után pisiljek, mert így elkerültem volna a húgyúti fertőzést. Minden. Egyes. Akció után pisilni kell. Ez kitisztítja ugyanis a hancúrozás közben a húgycsőnél/ben felhalmozódott bacikat, amik a fertőzést okozzák.”

Phytotec

Még több

Body