Meghannek nagyon komoly döntést kellett meghoznia

Meghan és Harry nyári tervei nem úgy alakulnak, ahogy szeretnék…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meghannek nagyon komoly döntést kellett meghoznia

Bár már többször is szó volt arról, mikor tér vissza Angliába a Megxit után Harry, a járvány miatt ezek a tervek folyamatosan változnak. A legutóbbi infók például arról szóltak, hogy az egész Sussex-család hazamegy a nyáron megünnepelni Fülöp herceg 100. születésnapját júniusban, illetve Diana szobrának leleplezésére júliusban. Most pedig úgy néz ki, hogy Harry továbbra is részt vesz majd ezeken az eseményeken – viszont Meghan és Archie nélkül.

Meg ugyanis nagy valószínűséggel Kaliforniában marad Archie-val a nyáron, de nem sértődés vagy harag áll a háttérben. A Daily Mailnek nyilatkozó forrás szerint „személyes és gyakorlati” okai vannak. Illetve a royal család úgy érzi, ha mindenki hazarepülne Amerikából, azzal elvonnák a figyelmet a nyárra tervezett nagy eseményektől.

„Fontos, hogy hangsúlyozzuk: a kiszámíthatatlan Covid-szituáció miatt továbbra is bizonytalanság veszi körül az ügyet, de a jelenlegi állás szerint a herceg egyedül fog visszajönni. Ez a pár személyes és gyakorlati okokból meghozott döntése, de az tény, hogy a tisztviselőknek megkönnyítik a dolgukat egy eleve kényes szituációban”– magyarázta az informátor.

„Őfelsége, a királynő tisztázta Harryvel és Meghannel, mikor elhagyták az Egyesült Királyságot, hogy továbbra is szeretett tagjai maradtak a családnak, akiket bármikor szívesen látnak a családi eseményeken. Ez még mindig igaz. Gyakorlatban azonban a hazatérést erős diplomáciai érzékkel kell kezelni. Továbbra is meglehetősen nagy a távolság Harry és a család többi tagja, különösképpen a bátyja között. Senki nem akarja megismételni azt, ami legutóbb történt”– utalt egy másik forrás a tavalyi, katasztrofálisan sikerült Nemzetközösségi Napra.

Egy harmadik informátor pedig azt is elárulta az újságnak, hogy valójában mindenki jobban jár, ha Meghan ezúttal otthon marad: „ha Meghan visszajön, úgy érezzük, a jelenléte beárnyékolná az eseményeket. Az emberek csak a drámára lennének kíváncsiak. Természetesen szívesen látott vendég, de a látogatása elhalasztásának döntése mindenkit megkímélne a fejfájástól.”

Címkék: amerikában archie harry harry és meghan meghan nehéz döntés sussex visszatér angliába

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Borzalmasan alszol? Ezek az apróságok okozhatják

Borzalmasan alszol? Ezek az apróságok okozhatják

Ha ezeket a mini-stresszforrásokat kiiktatod az életedből, máris könnyebbek lesznek az éjszakáid.

Nem látod az edzés eredményét? Valószínűleg ez a hiba okozza

Minden nap kitartóan edzel akár több órán át és mégsem látod az eredményét? Akkor lehet, hogy túl sokat edzettél. Hogy ez hogy lehetséges? Olvass tovább!

Ha a hüvelyed beszélni tudna, ezt a 3 dolgot biztosan elmondaná edzés után

Most, hogy búcsút mondtál a nyárnak és ezzel együtt a csaló napok tömkelegének és a hizlaló strandkajáknak, ideje rápörögnöd az edzésre, hogy hatékonyan és energikusan teljenek a home office-ban töltött napjaid. Hogy megúszd intim fertőzések nélkül, jó, ha bevezetsz néhány fontos szabályt.

Ne köss kompromisszumot, ha bugyiról van szó!

Fogadjunk, te is jártál már úgy, hogy egy-egy csipkés fehérnemű elcsábított, de aztán a bugyis fiók mélyén végezte, mert ugyan csinos volt, viszont minden kényelmet mellőzött. Ezentúl nem kell kompromisszumot kötnöd a szexis darabok és a praktikum között.

Figyelj a tested jelzéseire: így kezeld jól az intim problémákat (x)

A tested tudatja veled, ha baj van, ezért nem árt, ha a számodra küldött „jelzéseit” jól is értelmezed. Intim problémák esetén a megváltozott hüvelyfolyás jellege alapján tudod megkülönböztetni, hogy bakteriális fertőzéssel vagy hüvelygombával állsz-e szemben. A kétféle betegség általában eltérő kezelést kíván.

Vallomás életem legjobb, legszörnyűbb és végül legmesésebb csapatépítőjéről

Halihó, Cosmo-lány! Most megosztom veled a saját történetemet, ami elképesztően szuperül indult, aztán végtelenül ciki lett, de mégis, ez volt a legjobb csapatépítő, amin valaha részt vettem!