4 csillagjegy, aki februárban kikerül egy mérgező kapcsolatból

Legyen szó szerelemről vagy barátságról, ezek a csillagjegyek fellélegezhetnek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki februárban kikerül egy mérgező kapcsolatból

Ikrek

Hosszú évek óta élsz egy olyan se veled, se nélküled kapcsolatban, amiben minden vagy, csak boldog  és teljes nem. Sőt, ez a furcsa viszony már a mentális egészséged is veszélyezteti, tekintve, hogy furcsa és manipulatív játékot űz veled a másik, és minden egyes nap próbál arról meggyőzni, hogy te vagy a hibás, amiért nem boldog a kapcsolatotok. Mostanra eljutottatok addig a pontig, amíg már lehetetlenül rosszul érzitek magatokat, ráadásul olyan emberek támogatását élvezed érzelmileg, akik segítenek, hogy végleg lezárhasd ezt a mérgező szerelmet.

Halak

Észrevetted, hogy az élet folyamatosan félretolja az olyan mérgező szakmai és baráti kapcsolataidat, amik csak az idődet és az energiádat rabolták? Te döntöd el, mit kezdesz az életedbe kerülő újabb szereplőkkel: tanulj az elmúlt évek hibáiból, tarts távolságot a munkában, és találd meg a középutat a naiv és a mindenki mögött rossz szándékot látó éned között. Rengeteg változtál jó értelemben az elmúlt hetekben, így teljesen logikus, hogy ez automatikus változást idéz elő a téged körülvevő társaságban is.

Szűz

Nem szerelem, nem barátság, inkább valahol a kettő közötti kategóriába tartozik az az ember, aki hosszú évek óta a bűvkörében tart és kihasznál, miközben te is tudod, hogy esélyed sincs arra, hogy valaha is egy párt alkossatok. Attól még érzelmileg persze mély, ami köztetek van, viszont túl sok érdek mérgezi azt a másik oldalról. Rohamos tempóban nyílik ki a szemed vele kapcsolatban a hónap második felében, és határozott lépésre szánod el magad.

Mérleg

Az egyik barátnődről kiderül, hogy valójában visszahúz, és hosszú ideje befolyásol a döntéseid meghozatalában, hogy még csak véletlenül se érezzen téged sikeresebbnek. Az igaz barátok viszont támogatnak, bátorítanak, és soha nem fognak vissza. Amikor feltetszed magadnak a kérdést, hol lennél, ha támogató barátok vennének körül, nem csak tudni, de érezni is fogod, hogy az a jó döntés, ha pontot teszel ennek a nem is olyan értékes barátságnak a végére.

Címkék: barátság csillagjegy csillagjegyek ezotéria február horoszkóp kapcsolat kikerül mergező kapcsolat szerelem toxikus változás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Eddig rossz időben mostál fogat, és nem is tudtál róla

Eddig rossz időben mostál fogat, és nem is tudtál róla

Most akkor evés előtt vagy után kell fogat mosni? Mint kiderült, nagyon nem mindegy!

Borzalmasan alszol? Ezek az apróságok okozhatják

Ha ezeket a mini-stresszforrásokat kiiktatod az életedből, máris könnyebbek lesznek az éjszakáid.

Nem látod az edzés eredményét? Valószínűleg ez a hiba okozza

Minden nap kitartóan edzel akár több órán át és mégsem látod az eredményét? Akkor lehet, hogy túl sokat edzettél. Hogy ez hogy lehetséges? Olvass tovább!

Ha a hüvelyed beszélni tudna, ezt a 3 dolgot biztosan elmondaná edzés után

Most, hogy búcsút mondtál a nyárnak és ezzel együtt a csaló napok tömkelegének és a hizlaló strandkajáknak, ideje rápörögnöd az edzésre, hogy hatékonyan és energikusan teljenek a home office-ban töltött napjaid. Hogy megúszd intim fertőzések nélkül, jó, ha bevezetsz néhány fontos szabályt.

Ne köss kompromisszumot, ha bugyiról van szó!

Fogadjunk, te is jártál már úgy, hogy egy-egy csipkés fehérnemű elcsábított, de aztán a bugyis fiók mélyén végezte, mert ugyan csinos volt, viszont minden kényelmet mellőzött. Ezentúl nem kell kompromisszumot kötnöd a szexis darabok és a praktikum között.

Figyelj a tested jelzéseire: így kezeld jól az intim problémákat (x)

A tested tudatja veled, ha baj van, ezért nem árt, ha a számodra küldött „jelzéseit” jól is értelmezed. Intim problémák esetén a megváltozott hüvelyfolyás jellege alapján tudod megkülönböztetni, hogy bakteriális fertőzéssel vagy hüvelygombával állsz-e szemben. A kétféle betegség általában eltérő kezelést kíván.

Vallomás életem legjobb, legszörnyűbb és végül legmesésebb csapatépítőjéről

Halihó, Cosmo-lány! Most megosztom veled a saját történetemet, ami elképesztően szuperül indult, aztán végtelenül ciki lett, de mégis, ez volt a legjobb csapatépítő, amin valaha részt vettem!