A palota nem érti Meghan felháborodását

Valami nem stimmel Archie anyakönyvi kivonata körül…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A palota nem érti Meghan felháborodását

Mint ahogy az tegnap kiderült, Archie születése után nem sokkal eltűnt az anyakönyvi kivonatából Meghan keresztneve, és csak a titulusai maradtak benne – ez viszont nagyon nem a szülők döntése volt. Legalábbis ezt nyilatkozta Meg és Harry szóvivője:

„A név megváltoztatását a Kensington-palota kérte 2019-ben, ahogy a palota vezető tisztviselői is megerősíthetik. A kérés nem Meghantől vagy Harrytől érkezett.  Az Egyesült Királyság bulvárlapjai és az ő úgynevezett »szakértői« próbálták megtéveszteni az embereket, és családi drámát kovácsolni belőle, miszerint névtelen akar maradni a gyermeke anyakönyvi kivonatán, vagy bármilyen már dokumentumon. Ez nevetséges és egyben sértő is.”

Ezzel úgy tűnt, le is lett zárva az ügy, csakhogy a Page Six megtudta, hogy a palotában egyszerűen nem értik Meghan reakcióját. „Totálisan érthetetlen ez az egész. A palota nem kényszerített ki semmit, ezt a változtatást az egykori Kensington-palotai személyzetük végezte el, amiről folyamatosan tájékoztatták a Buckingham-palota felsőbb vezetőségét”– mondta a forrás.

Egy másik informátor szintén azt erősítette meg a magazinnak, hogy a palotának semmi köze nem volt a névváltoztatáshoz: „a herceg és a hercegné egykori irodája változtatta meg az anyakönyvi kivonatot, hogy megegyezzen a többi privát dokumentumban szereplő névvel és címmel.”

Ezzel együtt viszont a Page Six úgy tudja, hogy Meghan és Harry tényleg nem kérték a változást, így valószínűleg arról van szó, hogy az egykori személyzetük intézkedett a nevükben…

Címkék: anyakönyvi kivonat archie buckingham-palota érthetetlen félreértés meghan és harry

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Borzalmasan alszol? Ezek az apróságok okozhatják

Borzalmasan alszol? Ezek az apróságok okozhatják

Ha ezeket a mini-stresszforrásokat kiiktatod az életedből, máris könnyebbek lesznek az éjszakáid.

Nem látod az edzés eredményét? Valószínűleg ez a hiba okozza

Minden nap kitartóan edzel akár több órán át és mégsem látod az eredményét? Akkor lehet, hogy túl sokat edzettél. Hogy ez hogy lehetséges? Olvass tovább!

Ha a hüvelyed beszélni tudna, ezt a 3 dolgot biztosan elmondaná edzés után

Most, hogy búcsút mondtál a nyárnak és ezzel együtt a csaló napok tömkelegének és a hizlaló strandkajáknak, ideje rápörögnöd az edzésre, hogy hatékonyan és energikusan teljenek a home office-ban töltött napjaid. Hogy megúszd intim fertőzések nélkül, jó, ha bevezetsz néhány fontos szabályt.

Ne köss kompromisszumot, ha bugyiról van szó!

Fogadjunk, te is jártál már úgy, hogy egy-egy csipkés fehérnemű elcsábított, de aztán a bugyis fiók mélyén végezte, mert ugyan csinos volt, viszont minden kényelmet mellőzött. Ezentúl nem kell kompromisszumot kötnöd a szexis darabok és a praktikum között.

Figyelj a tested jelzéseire: így kezeld jól az intim problémákat (x)

A tested tudatja veled, ha baj van, ezért nem árt, ha a számodra küldött „jelzéseit” jól is értelmezed. Intim problémák esetén a megváltozott hüvelyfolyás jellege alapján tudod megkülönböztetni, hogy bakteriális fertőzéssel vagy hüvelygombával állsz-e szemben. A kétféle betegség általában eltérő kezelést kíván.

Vallomás életem legjobb, legszörnyűbb és végül legmesésebb csapatépítőjéről

Halihó, Cosmo-lány! Most megosztom veled a saját történetemet, ami elképesztően szuperül indult, aztán végtelenül ciki lett, de mégis, ez volt a legjobb csapatépítő, amin valaha részt vettem!