Vilmos herceg személyesen üzent Instán, ezt látnod kell!

Fontos ügy mellett állt ki.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vilmos herceg személyesen üzent Instán, ezt látnod kell!

Bár a royal család tagjai fent vannak az Instán, egyáltalán nem jellemző, hogy ők maguk posztolnának, a fiókokat ugyanis kommunikációs szakértők kezelik. De most Vilmos kivételt tett, ugyanis annyira fontosnak tartja az ügyet, amiben felszólalt, hogy saját maga posztolt a platformra. Háromrészes üzenetet hagyott, amiben a rasszizmus ellen kampányol, miután a Manchester United focistáit ért rasszista támadásokkal kapcsolatban nyomozást kezdeményezett a rendőrség.

„A rasszista bántalmazás – akár a pályán, akár a lelátón vagy a közösségi médiában történik – megvetendő, és azonnal véget kell vetni neki” – olvasható az első oldalon, majd így folytatódik: Mindannyian felelősek vagyunk egy olyan környezet alakításáért, ahol nem tolerálják a bántalmazást, és azok, akik gyűlöletet keltenek és megosztják az embereket, felelősségre vonják a tetteikért. Ez a felelősség azokra a platformokra is kiterjed, ahol ezek megvalósulnak.”

Vilmos végül azzal fejezi be, hogy kiáll azok mellett a játékosok, rajongók, szervezők és szervezetek mellett, akik lépéseket tesznek a rasszizmus ellen: „Dicséretet mondok mindazon játékosoknak, szurkolóknak, kluboknak és szervezeteknek, akik továbbra is a legszigorúbb módon állnak ki a bántalmazás ellen. W.”

Nemcsak a herceg, az egész család egy emberként áll ki a rasszizmus ellen, Harry és Meghan is nagyon fontosnak tartja, hogy fellépjen ellene. A tavaly nyári Black Lives Matter mozgalom alatt Meghan elképesztően szívbemarkoló beszédet tartott, amikor elmondta, mit élt át 1992-ben Los Angelesben, amikor rendőrök vertek meg büntetlenül fekete bőrű embereket.

Címkék: insta-poszt rasszista rasszizmus üzenet vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Eddig rossz időben mostál fogat, és nem is tudtál róla

Eddig rossz időben mostál fogat, és nem is tudtál róla

Most akkor evés előtt vagy után kell fogat mosni? Mint kiderült, nagyon nem mindegy!

Borzalmasan alszol? Ezek az apróságok okozhatják

Ha ezeket a mini-stresszforrásokat kiiktatod az életedből, máris könnyebbek lesznek az éjszakáid.

Nem látod az edzés eredményét? Valószínűleg ez a hiba okozza

Minden nap kitartóan edzel akár több órán át és mégsem látod az eredményét? Akkor lehet, hogy túl sokat edzettél. Hogy ez hogy lehetséges? Olvass tovább!

Ha a hüvelyed beszélni tudna, ezt a 3 dolgot biztosan elmondaná edzés után

Most, hogy búcsút mondtál a nyárnak és ezzel együtt a csaló napok tömkelegének és a hizlaló strandkajáknak, ideje rápörögnöd az edzésre, hogy hatékonyan és energikusan teljenek a home office-ban töltött napjaid. Hogy megúszd intim fertőzések nélkül, jó, ha bevezetsz néhány fontos szabályt.

Ne köss kompromisszumot, ha bugyiról van szó!

Fogadjunk, te is jártál már úgy, hogy egy-egy csipkés fehérnemű elcsábított, de aztán a bugyis fiók mélyén végezte, mert ugyan csinos volt, viszont minden kényelmet mellőzött. Ezentúl nem kell kompromisszumot kötnöd a szexis darabok és a praktikum között.

Figyelj a tested jelzéseire: így kezeld jól az intim problémákat (x)

A tested tudatja veled, ha baj van, ezért nem árt, ha a számodra küldött „jelzéseit” jól is értelmezed. Intim problémák esetén a megváltozott hüvelyfolyás jellege alapján tudod megkülönböztetni, hogy bakteriális fertőzéssel vagy hüvelygombával állsz-e szemben. A kétféle betegség általában eltérő kezelést kíván.

Vallomás életem legjobb, legszörnyűbb és végül legmesésebb csapatépítőjéről

Halihó, Cosmo-lány! Most megosztom veled a saját történetemet, ami elképesztően szuperül indult, aztán végtelenül ciki lett, de mégis, ez volt a legjobb csapatépítő, amin valaha részt vettem!