10 meglepő jel, ami arra utal, hogy nagyon nincs rendben a kapcsolatod

Néha érdemes kicsit a dolgok mögé nézni…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

10 meglepő jel, ami arra utal, hogy nagyon nincs rendben a kapcsolatod

Azt gondolod, nem is lehetnétek boldogabbak? A pasid folyamatosan szexelni akar, ajándékokkal halmoz el és nem fél mások előtt is kimutatni a vonzalmát? Elsőre ez mind nagyon jól hangzik, de néha érdemes kicsit a dolgok mögé nézni… Bizony előfordulhat, hogy pont ezek a jelek utalnak a kapcsolat hanyatlására. Hogy pontosan mire gondolunk? Mutatjuk!

1. Amikor sok lesz a szex

Az emberek általában azt gondolják, hogy a szex elmaradása az igazi intő jel, ami arra utalhat, hogy a partnerük máshol keresi a kielégülést. Egy nemrég készült felmérés szerint azonban pont ennek az ellenkezője igaz! Tízből négy megkérdezett azt vallotta, hogy sokkal hevesebb szexuális életet élt a partnerével, miközben rendszeresen félre is lépett. A megcsalás izgalma ugyanis a libidójukat durván felpörgette, amit aztán otthon, a partnerükkel éltek ki. Ha tehát a pasidnak hirtelen a duplájára nő a libidója, érdemes kicsit elgondolkoznod…

Fotó: Profimedia – Red Dot

2. Semmiből jött ajándéközön

Oké, az teljesen rendben van, ha a szülinapodra meglep valamivel – inkább az lenne a szomorú, ha ezt elfelejtené… Da ha bármilyen alkalmon nélkül, random drága ajándékokkal kezd elhalmozni, azt már nagyon is gyanús lehet. Sokan ugyanis ajándékozással próbálják enyhíteni a félrelépés miatti bűntudatukat.

3. Túl tökéletes, hogy igaz legyen

Persze veszekedni senki sem szeret, de a nézeteltérések nagyon is hozzátartoznak az egészséges párkapcsolatokhoz. Ha viszont te azt veszed észre, hogy soha, semmi miatt nincs köztetek konfliktus, ha minden túlságosan is tökéletes, az is gyanakvásra adhat okot.

4. Mindig mások előtt esik neked

Ha a felek magabiztosak, és elégedettek a párkapcsolatukkal, akkor nincs szükségük arra, hogy intim pillanataikat folyamatosan megosszák a nagyvilággal. Lehet, hogy jólesik, hogy a pasid mások előtt is kimutatja a vonzalmát, de ha túlzásba viszi, ha folyton mások előtt esik neked, azzal lehet, hogy igazából csak mások előtt próbál bizonyítani valamit…

5. Folyton az exét szidja

Ha valaki túl van az exén, akkor nem fog róla beszélni se szépeket se csúnyákat, hiszen nem érdekli már, lezárta magában azt a fejezetet. Az, hogy a pasid még mindig folyton a volt csaját szidja, egy nagyon erős intő jel.

6. Eláraszt a szeretetével

Korábban alig ejtette ki azt a bizonyos „sz” betűs szót, most meg folyamatosan szívecskékkel és szerelmi vallomásokkal bombáz? Az ajándékozáshoz hasonlóan lehet, hogy ez is túlkompenzálás. Gyakran fordul ilyesmi elő akkor, ha az egyik félnek valami miatt bűntudata van…

7. Csak beszél, de nem cselekszik

Amikor a kapcsolatotok tökéletesnek látszik, csak sajnos nem vezet sehová… Minden alkalommal, amikor felhozod a házasság vagy gyerek témát, ő mosolyogva bólogat, és megerősít benne, hogy ő is ugyanerre vágyik? Az évek során túl sokszor átbeszéltétek már ezeket a topikokat, mégsem történt semmi előre lépés? Lehet, hogy nem érdemes tovább pazarolni rá az időd…

8. Túl gyorsan halad

Alig jöttetek össze, már az első naptól kezdve elhalmoz a szerelmével és alig tud rólad leszakadni? Az ilyesmi gyakran fordul elő azokban az esetekben, ha valaki kétségbeesetten próbálja túltenni magát valaki máson… Benne van a pakliban, hogy te csak egy pótlék vagy neki.

9. Az Instán éli ki a szerelmét

Folyamatosan a kettőtök romantikus képeivel és a szerelmes üzeneteivel spameli tele el az Instagramot? Több tanulmány is kimutatta már, hogy azok osztanak meg túl sokat a közösségi médián a párkapcsolatokról, akik valójában elégedetlenek, vagy bizonytalanok, és így próbálják meggyőzni magukat – és a világot – a boldogságukról.

Fotó: Us Getty Images

10. Ha túlságosan is féltékeny

A túltolt féltékenység és birtoklási vágy is lehet a megcsalás jele. A megcsaló fél ugyanis gyakran válik szinte paranoiddá és a saját félrelépéséből kiindulva túlságosan is gyanakvóvá válik. Ha tehát a pasid a semmiből kezd el megcsalással vádolni, lehet, hogy valójában ő a hunyó a kapcsolatban…

Címkék: jelek kapcsolat párkapcsolat párkapcsolati gondok szerelem valami nincs rendben

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Eddig rossz időben mostál fogat, és nem is tudtál róla

Eddig rossz időben mostál fogat, és nem is tudtál róla

Most akkor evés előtt vagy után kell fogat mosni? Mint kiderült, nagyon nem mindegy!

Borzalmasan alszol? Ezek az apróságok okozhatják

Ha ezeket a mini-stresszforrásokat kiiktatod az életedből, máris könnyebbek lesznek az éjszakáid.

Nem látod az edzés eredményét? Valószínűleg ez a hiba okozza

Minden nap kitartóan edzel akár több órán át és mégsem látod az eredményét? Akkor lehet, hogy túl sokat edzettél. Hogy ez hogy lehetséges? Olvass tovább!

Ha a hüvelyed beszélni tudna, ezt a 3 dolgot biztosan elmondaná edzés után

Most, hogy búcsút mondtál a nyárnak és ezzel együtt a csaló napok tömkelegének és a hizlaló strandkajáknak, ideje rápörögnöd az edzésre, hogy hatékonyan és energikusan teljenek a home office-ban töltött napjaid. Hogy megúszd intim fertőzések nélkül, jó, ha bevezetsz néhány fontos szabályt.

Ne köss kompromisszumot, ha bugyiról van szó!

Fogadjunk, te is jártál már úgy, hogy egy-egy csipkés fehérnemű elcsábított, de aztán a bugyis fiók mélyén végezte, mert ugyan csinos volt, viszont minden kényelmet mellőzött. Ezentúl nem kell kompromisszumot kötnöd a szexis darabok és a praktikum között.

Figyelj a tested jelzéseire: így kezeld jól az intim problémákat (x)

A tested tudatja veled, ha baj van, ezért nem árt, ha a számodra küldött „jelzéseit” jól is értelmezed. Intim problémák esetén a megváltozott hüvelyfolyás jellege alapján tudod megkülönböztetni, hogy bakteriális fertőzéssel vagy hüvelygombával állsz-e szemben. A kétféle betegség általában eltérő kezelést kíván.

Vallomás életem legjobb, legszörnyűbb és végül legmesésebb csapatépítőjéről

Halihó, Cosmo-lány! Most megosztom veled a saját történetemet, ami elképesztően szuperül indult, aztán végtelenül ciki lett, de mégis, ez volt a legjobb csapatépítő, amin valaha részt vettem!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?