Erre költi Harry a bulvárlapok elleni per nyereményét

Nem arra, amire gondolnál!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Erre költi Harry a bulvárlapok elleni per nyereményét

Fantasztikus napra ébredt Harry! Pert nyert ugyanis a Mail on Sunday nevű lap ellen, ami 2020-ban több olyan cikket is közölt, amiben azt állították, a herceg hátat fordított a brit fegyveres erőknek.

A vádakat Harry elképesztően sértőnek találta, hiszen közel 10 évig szolgált a hadseregben, a királynő nevében harcolt, akár a társai. Soha nem kívánta megszakítani a kapcsolatot a brit hadsereggel, még azután sem, hogy Amerikába költözött. Ezt az ügyvédjének, Jenny Afiának sikerült is bebizonyítania, így a herceg kártérítést kap. Ráadásul elég meglehetősen nagy összegről van szó!

„A herceg elkötelezettsége azok iránt a férfiak és nők iránt, akik az első sorokban harcolnak és hoznak áldozatokat a hazáért, a családjukért megkérdőjelezhetetlen” – tette hozzá az ügyvédnő.

A rajongók persze rögtön azon kezdtek el agyalni, mire költi majd Harry és Meghan ezt az összeget. Ám nem kellett sokáig találgatniuk: Diana kisebbik fia az általa alapított Invictus Games-nek ajánlja fel a pénzt. Ez a szervezet azért dolgozik, hogy veterán, sok esetben komolyan megsérült katonáknak és családjaiknak segítsen. A döntés pedig ismét csak bebizonyítja, valójában milyen óriási kamuval vádolta meg Harryt a lap!

Címkék: harry herceg invictus games meghan markle per sajtóper veterán veterán katona

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Eddig rossz időben mostál fogat, és nem is tudtál róla

Eddig rossz időben mostál fogat, és nem is tudtál róla

Most akkor evés előtt vagy után kell fogat mosni? Mint kiderült, nagyon nem mindegy!

Borzalmasan alszol? Ezek az apróságok okozhatják

Ha ezeket a mini-stresszforrásokat kiiktatod az életedből, máris könnyebbek lesznek az éjszakáid.

Nem látod az edzés eredményét? Valószínűleg ez a hiba okozza

Minden nap kitartóan edzel akár több órán át és mégsem látod az eredményét? Akkor lehet, hogy túl sokat edzettél. Hogy ez hogy lehetséges? Olvass tovább!

Ha a hüvelyed beszélni tudna, ezt a 3 dolgot biztosan elmondaná edzés után

Most, hogy búcsút mondtál a nyárnak és ezzel együtt a csaló napok tömkelegének és a hizlaló strandkajáknak, ideje rápörögnöd az edzésre, hogy hatékonyan és energikusan teljenek a home office-ban töltött napjaid. Hogy megúszd intim fertőzések nélkül, jó, ha bevezetsz néhány fontos szabályt.

Ne köss kompromisszumot, ha bugyiról van szó!

Fogadjunk, te is jártál már úgy, hogy egy-egy csipkés fehérnemű elcsábított, de aztán a bugyis fiók mélyén végezte, mert ugyan csinos volt, viszont minden kényelmet mellőzött. Ezentúl nem kell kompromisszumot kötnöd a szexis darabok és a praktikum között.

Figyelj a tested jelzéseire: így kezeld jól az intim problémákat (x)

A tested tudatja veled, ha baj van, ezért nem árt, ha a számodra küldött „jelzéseit” jól is értelmezed. Intim problémák esetén a megváltozott hüvelyfolyás jellege alapján tudod megkülönböztetni, hogy bakteriális fertőzéssel vagy hüvelygombával állsz-e szemben. A kétféle betegség általában eltérő kezelést kíván.

Vallomás életem legjobb, legszörnyűbb és végül legmesésebb csapatépítőjéről

Halihó, Cosmo-lány! Most megosztom veled a saját történetemet, ami elképesztően szuperül indult, aztán végtelenül ciki lett, de mégis, ez volt a legjobb csapatépítő, amin valaha részt vettem!