Veszélyes vagina trükk terjed a TikTokon, szakember hívja fel rá a figyelmet

Semmi esetre NE próbáld ki otthon!

Veszélyes vagina trükk terjed a TikTokon, szakember hívja fel rá a figyelmet

Bár mi is úgy gondoljuk, hogy a TikTok egy szuper hely, ahol egy rakás hasznos tippet és trükköt leshetsz el a felhasználóktól (itt össze is gyűjtöttük a kedvenc TikTok-os divat trendjeinket) , mégis nagyon fontos, hogy ezeket a tanácsokat mindig némi fenntartással kezeld. Hiszen nem egyszer volt már arra példa, hogy a legnépszerűbb TikTok-trükkök valójában kifejezetten veszélyesek voltak az egészségre. Ott volt például az a bizonyos fogfehérítős trend, vagy az egészen borzalmas ragasztós lip-challange.

Az elmúlt napokban pedig egy újabb veszélyes trükk kezdett terjedni, amivel a felhasználók a székrekedésükön próbálnak enyhíteni. Igen, már ez sem hangzik túl jól, de akkor fogsz csak igazán ledöbbenni, ha megtudod, pontosan mit is kell ehhez csinálni… Egy @ambrosialicewf nevű tiktoker mutatta be a módszert, aki a videójában elmagyarázta, hogy a székrekedés megszüntetéséhez valójában nem kell mást tenned, mint a hüvelykujjaddal benyúlni a vaginádba és masszírozni kicsit a hüvelyfal és a végbél közötti területet, ezzel stimulálva a megrekedt székletet. Na ez az, amit SEMMI ESETRE SE KÖVESS!

@ambrosialicewfReply to @emilygrace17080 💩 this is actual medical advice. ##girlsthatsupportgirls ##poopingproblems♬ original sound – Ambrosia 🌻

A lány „oktató videóját” mostanra már több mint 3 millióan látták, és a bizarr trükk felkeltette egy egészségügyi szakember, bizonyos Stephanie Taylor figyelmét is.  Érdekesség, hogy Stephanie-t maga a módszer egyáltalán nem botránkoztatta meg, hiszen mint mondta, ez a technika orvosi körökben nagyon is ismert és használt. A probléma csak az, hogy a TikTok felhasználók nagy része valószínűleg nem diplomás orvos, tehát nekik még véletlenül sem szabadna bármiféle tudás nélkül ilyen módszerekkel próbálkozniuk. Mint mondta, ha nem megfelelő szakember végzi ezt a technikát, akkor könnyen meg is lehet sérteni a vagina falát, sőt ha nem elég tiszta kézzel csinálja valaki, különféle fertőzéseket is összeszedhet. És hidd el, erre nagyon nincs szükséged!

Még több

Body