Angelina Jolie összetörte Brad Pitt szívét

Angelina Jolie családon belüli erőszakról szóló vádjai teljesen összetörték Brad Pittet.

Angelina Jolie összetörte Brad Pitt szívét

Bár Angelina Jolie és Brad Pitt jogilag már elváltak, a gyerekek felügyeleti jogaiért folytatott küzdelem 2016 óta folyamatosan tart. A per során most a színésznő a férje által elkövetett családon belüli erőszakról nyújtott be bizonyítékot. Az egészet pedig csak fokozza az, hogy Angelinán kívül a már felnőtt gyereke, Maddox is tanúskodni fog Brad ellen a bíróságon.

„Bradet szívét összetörte, hogy Angelina ezt az utat választotta. Rengeteg érzelem maradt hátra a házasságukból, ami nagyon szenvedélyes és helyenként toxikus volt, és – mint minden pár – ők is sokat veszekedtek, de számos jó pillanatuk is volt”– mesélte egy, a színészhez közeli forrás a Page Sixnek.

„Már rég felelősséget vállalt a tetteiért és a múltbéli hibáiért, abbahagyta az ivást is. Brad nem titkolta, hogy problémái voltak az alkohollal és a drogokkal, amíg együtt voltak”– tette hozzá az informátor.

Bradet egyébként sosem tartóztatták le vagy vádolták meg hivatalosan bármivel az Angelinával való kapcsolata ideje alatt, és házastársi bántalmazásról szóló rendőrségi iratoknak sincsen nyoma. Egyetlen nyilvánosságra került eseményről lehet tudni, amikor Brad elvileg összeverekedett a fiával, Maddoxszal. És bár az FBI nyomozott is az ügyben, végül bizonyítékok hiányában nem emeltek vádat. Mindezek miatt pedig a színész jogi csapata úgy gondolja, hogy azáltal, hogy Angelináék tábora a bántalmazásról szóló bizonyítékok létezését kiszivárogtatták, a bíróságot akarják befolyásolni a döntéshozatal előtt.

De a színészt valójában nem ez bántja az egész ügyben a legjobban: „Brad úgy érzi egyre jobban eltávolodik a gyerekeitől, ez okozza neki a legnagyobb fájdalmat.”

Még több friss sztárhírért itt nézz körbe:

Még több

Body