Beyoncé kézzel írt levelénél egyszerűen nem látsz ma szebbet

Ilyen támogató és lelkes barátnőre minden nőnek szüksége lenne, mint amilyen Beyoncé. Szuper példát mutat!

Beyoncé kézzel írt levelénél egyszerűen nem látsz ma szebbet

Az idei Grammy-díjátadó abszolút győztesei Taylor Swift és Beyoncé voltak. Taylor a Folklore című albumáért zsebelt be egy szobrocskát, ezzel ő lett az első nő, akinek három albumát is díjazták. Beyoncé szintén történelmet írt, mivel immár a 28. trófeát átvéve ő lett a Grammy történetének legtöbbet díjazott női előadója. Idén mindketten a gála királynői lettek, ám ami ezután következett, az tette fel igazán az i-re a pontot.

Beyoncé ugyanis kézzel írt levéllel és virágcsokorral gratulált zenésztársának, aki nemcsak megosztotta az egészet Instán, de azt írta, ez élete legjobb napja. „Gratulálok a Grammy-díjadhoz. Jó volt látni téged vasárnap este. Köszönöm, hogy mindig ennyire támogató vagy. Szeretetet küldök neked és a családodnak. B” – olvasható a megható köszöntőben, amit mi tuti bekereteznénk és kitennénk a falra.

Fotó: Instagram/@taylorswift

Taylor válasza sem volt kevésbé cuki: „Erre a csokorra ébredtem, amit a báj és a nagyság királynőjétől, Beyoncétól érkezett, és hirtelen ez lett életem legjobb pénteke. Köszönöm, B és gratulálok a fantasztikus vasárnap esti eredményedhez.” Az biztos, hogy ezek a nők csodás példát mutatnak egymás támogatásában, így kell ezt csinálni!

Mi újság mostanában Taylor Swifttel? Ezekből a cikkekből kiderül:

Még több

Body