Ez a 4 legbonyolultabb csillagjegy

Persze minden csillagjegy különleges, de van néhány, amelyik a többinél is rejtélyesebb és összetettebb! Na, te vajon a legbonyolultabb csillagjegyek között vagy?

Ez a 4 legbonyolultabb csillagjegy

Előre szeretnénk leszögezni, hogy ha valaki csillagjegye nem szerepel ebben az összeállításban, az nem azt jelenti, hogy egyszerű lenne vagy sekélyes. Inkább csak arról van szó, hogy van a zodiákusnak négy olyan tagja, aki egy kicsivel nehezebben kiismerhető és megérthető a többieknél. Íme a legbonyolultabb csillagjegyek listája:

Nyilas

Valószínűleg ha rangsorolni kéne, akkor a Nyilas lenne az első ezen a listán! Ő a túlagyalás nagymestere, aki folyamatosan kattog, elemez, méreget, megkérdőjelez és újragondol. Képes addig variálni fejben, amíg már ő maga is teljesen elbizonytalanodik, így nem csoda, hogy a környezete sem képes kiigazodni rajta. Ha pedig nincs probléma, gyárt magának egyet! De nem csak szitukat képes túlbonyolítani, ő maga is hihetetlenül összetett és kettős személyiség, akit nagyon nehéz kiismerni, főleg, mert legalább annyira racionális, mint hangulatember, egyszerre irányítják az érzelmei és a tapasztalatai.

Ikrek

Szorosan követi a Nyilast az Ikrek, akinek kettős személyisége alaposan meg tudja bonyolítani a dolgokat! Nála simán előfordul, hogy amit az egyik percben gondol, azt a következőben már teljesen másképp látja. Abszolút az érzelmei és az aktuális hangulata irányítja, de azért összetettebb a dolog ennél, mert emellett borzasztóan ingtelligens, okos és kíváncsi, szóval minden hangulatingadozás ellenére mégsem kizárólag ösztönből cselekszik. Plusz nagyon nehéz kiismerni, mert tudatosan nem szereti megmutatni az igazi arcát, sőt még szórakoztatja is, ha ‘másnak adhatja’ ki magát.

Halak

A Halak érzelmileg elképesztően összetettek, olyan széles skálán képesek megélni a dolgokat, és olyan árnyaltak az érzelmeik, amiket gyakran nem is tudnak, de nem is lehet megfogalmazni. Épp ezért látja sok másik csillagjegy őket bonyolultnak, érthetetlennek, és épp ezért érzik ők maguk azt, hogy nem képesek megértetni magukat a környezetükkel. Ráadásul hihetetlenül együttérzőek, egy pillanat alatt beleélik magukat a másik helyzetébe, és így hajlamosak mások problémáit is magukra venni, majd sajátjukként megélni.

Skorpió

Természetesen a Skorpió sem maradhat le erről a listáról, hiszen már nem először derül ki, hogy ez a legmegosztóbb csillagjegy az összes közül, vagyis egy Skorpiót vagy szeretni vagy utálni lehet, átmenet nincs. Ez azért van, mert sokszínű és összetett a természetük, mindenből van bennük egy kicsi (vagy inkább sok). Így simán előfordulhat, hogy két ember totálisan más oldalát ismeri ugyanannak a Skorpiónak, de tökéletesen kiismerni szinte lehetetlen. Egyrészt, mert annyira bizalmatlan, hogy nem is enged magához közel akárkit, másrészt néha még ő maga sincs tisztában a saját érzelmeivel vagy vágyaival…

Ha van még néhány szabad perced, hozd magad képbe még jobban horoszkóp-fronton!

Még több

Body