Kylie Jenner felháborítóan viselkedett, az egész net berágott rá

A tét az egyik legjobb barátja élete, Kylie Jenner pedig, bár csuklóból megoldhatná a pénzügyi részét, inkább követőihez fordult.

Kylie Jenner felháborítóan viselkedett, az egész net berágott rá

Ha valaki a világ legfiatalabb self-made milliárdosa címet viseli, mint Kylie Jenner, nyilván nincsenek limitei, ha kiadásokról vagy jótékonykodásról van szól. Vagy mégis, és erre a következő példa megdöbbentően jó…

Kylie Jenner egyik kedvenc sminkese és egyben legjobb barátja (!), Samuel Rauda nagyon súlyos balesetet szenvedett, és hogy a kórházi költségek ne a családját terheljék, vad adománygyűjtésbe kezdett az internet. Kylie pedig úgy gondolta, becsatlakozik, és ha már 5 ezer dollárral (visszafogott másfél millió forinttal) támogatta a jó ügyet, megkéri rajongóit, hogy ők se sajnálják a pénzüket, ha egy fiatal srác élete és gyógyulása a tét – írja a Page Six. Csakhogy ez nem vette ki magát túl jól Kylie 900 millió dolláros vagyonát tekintve, amiből akár a célösszeget, a 120 ezer dollárt is lazán állhatta volna.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@makeupbysamuel által megosztott bejegyzés

„Miért kér Kylie Jenner adományokat a sminkese műtétjének finanszírozásához, miközben ő maga milliárdos?” – kérdezett be az egyik netező a Twitteren. „Ha olyan gazdag lennék, mint Klyie Jenner, nem a netezőket kérném meg, hogy adományozzanak a legjobb barátom műtétjére, de elég máshogy működünk, ahogy látom” – konstatálta a szomorú tényeket egy másik Twitterező. A beavatkozás ára egyébként 60 ezer dollár, ami nagyjából 18 millió forintnak felel meg. Az össze pedig valóban nem különösebben viselné meg a szépségmogul 278 súlyos milliárdot cipelő számláját. De ahogy egy kommentelő is írta, tényleg máshogy működünk.

Még 3 alkalom, amikor Kylie Jenner kiverta a biztosítékot a netezőknél:

Még több

Body