Orlando Bloom bevallotta, szerinte keveset szexelnek Katy Perryvel

Kislányuk, Daisy születése negatívan hatott a pár szexuális életére: Orlando Bloom szerint ő és Katy Perry nem hancúroznak eleget.

Orlando Bloom bevallotta, szerinte keveset szexelnek Katy Perryvel

Katy Perry és Orlando Bloom tavaly augusztusban szülők lettek: világra jött a kislányuk, Daisy. Azóta Katy nagyon őszintén beszélt az anyaságról annak minden jó és kevésbé jó oldalával együtt. Megmutatta például a szülés utáni alakját, és nyíltan elmondta azt is, mennyire nem tudja rendesen kialudni magát.

Ez pedig egy olyan probléma, amivel általában a friss szülőknek szembe kell nézniük – ahogy azzal is, hogy egy újszülött mellett jóval bonyolultabb beiktatni egy kis egyedüllétet. És pontosan ez zavarja Orlando Bloomot is. Miután a Guardian bedobta az a „tök szokványos” interjú témát, hogy milyen gyakran szexel, a színész rávágta: „nem eleget –bár tény, hogy most született kisbabánk”.

Orlando amúgy sosem titkolta mennyire fontos számára a szex egy kapcsolatban. Sőt, szerinte a szuper hálószobai életük külön megerősítette a kapcsolatát Katyvel.

„Azt mondanám, hogy a szex nagyon lényeges része az életnek, mert ezáltal tudsz kapcsolódni, intimitást mutatni. Az intimitás pedig különösen fontos, mert ha intim valakivel a kapcsolatod, akkor az már egy áldás, nem igaz?”–filozofált a kérdésről még 2019-ben, majd az is kiderült róla, hogy totális cölibátust fogadott 2016-ban, olyan szinten befolyásolta már az életét a szex. Viszont miután szerinte a szexmentesség sem „egészséges” egyáltalán nem ajánlaná másoknak a hancúrozás teljes bojkottálását. 

Katy Perry és Orlando Bloom kapcsolatáról itt olvashatsz még többet:

Még több

Body