Szabó Zsófi fehérneműs fotóját most azonnal látnod kell!

Olyasmibe keveredett a műsorvezető, amire nem is gondolnál! Szabó Zsófinak ebből a helyzetből is sikerült kivágni magát, mégpedig zseniálisan.

Szabó Zsófi fehérneműs fotóját most azonnal látnod kell!

A hétvégén teljesen rápörgött a magyar internet Fluor Tomi vicces fotójára, amin jól láthatóan egy pink bugyit visel. Ráadásul azt írta mellé, a fehérnemű valójában nem másé, mint Szabó Zsófié.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fluor Tomi (@fluortomi) által megosztott bejegyzés

A műsorvezető-színésznő nem sokat várt a reakcióval, extra hamar eljutott hozzá a hír, hogy a rapper-zenész az ő alsóneműjével viccelődik. Készített is gyorsan egy képet, amin bemutatja, mivel cserélhette el „véletlenül” Fluor a rózsaszín női alsót…

…Egy Super Mario-s alsógatyával!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés

Kész szerencse, hogy Zsófinak van egy cuki kisfia, így kéznél volt az „alapanyag” ahhoz, hogy egy kicsit visszaszóljon a vele viccelődő Fluornak. Utóbbi később egy új posztban írta ki, elveszített egy fogadást, ezért volt rajta a bugyi, illetve azt is, szerinte zseniális, ahogyan Szabó Zsófi lereagálta ezt az egészet.

Ez a kis hétvégi játék amúgy arra is jó volt, hogy a rajongók megbizonyosodhassanak róla, Zsófi valóban jól van. A sztár ugyanis éppen válik gyermeke apukájától, így ez az időszak számára fokozottan nehéz. A humorérzéke azonban láthatóan nem hagyta el, ez pedig nagyon fontos, hiszen a nevetés minden bajra gyógyír.

Érdekelnek a magyar sztárok? Még több friss sztorit itt találsz:

Még több

Body