Kylie Jenner visszavágott azoknak, akik szerint borzalmasan viselkedett

Még a rajongói is nekimentek Kylie Jennernek egy posztja miatt, pedig csak segíteni akart. A celeb nem hagyta szó nélkül a dolgot.

Kylie Jenner visszavágott azoknak, akik szerint borzalmasan viselkedett

Kylie Jennert már azért is szétszedik a trollok és a rajongók, ha megpróbál valami jót cselekedni. Az történt ugyanis, hogy a celeb egy régi ismerőse súlyos balesetet szenvedett, és most egy nagyon drága beavatkozásra lenne szüksége, amire nincs pénze. Samuel Rauda így kitalálta, hogy online szervez adománygyűjtést magának. Kylie meg is osztotta az oldalt, ahol várják a felajánlott összegeket, és mint kiderült, ő maga is megtámogatta az egészet kerek 5 ezer dollárral, ami nagyjából másfél millió forintnak felel meg. Arra kérte a rajongóit, ha tehetik, szálljanak be Samuel megsegítésébe. Ezután nem sokkal ilyen és ehhez hasonló bejegyzések árasztották el a netet:

„Kylie Jenner miért kér pénzadományt a sminkese műtétéhez, ha ő maga milliárdos?”

„Kylie Jenner 15 ezerért (4,5 millió forintért) vett táskát a kislányának, és pénzt kér a rajongóitól.”

„Nem arról van szó, hogy ő maga nem fizeti ki a beavatkozást. Kylie Jenner minden egyes családtagja milliárdos. A szülei milliárdosok. A barátai is milliárdosok. De ő megkéri a középréteget, hogy fizessen. Ez a család…”

Kylie nem tudta annyiban hagyni a sok rosszindulatú megjegyzést, ami egy félreértésből adódott, és kiállt magáért az Instán. Az oldal, ahol a férfi elindította az adománygyűjtést ugyanis úgy működik, hogy amint eléri a kitűzött célt, automatikusan ugrik egyet az összeg és tovább folytatódik a gyűjtés. A sminkmesternek 10 ezer dollárra volt szüksége, amit a celeb utalásával sikerült elérnie, ám a weboldal tovább kezdett gyűjteni 60 ezer dollárig, majd miután ezt is átlépte, 120 ezerre emelkedett a limit.

„Úgy érzem, muszáj helyreigazítanom ezt a hamis történetet, miszerint én pénzt kérek a rajongóimtól, hogy a sminkesem ki tudja fizetni az egészségügyi ellátását. Sam nem a sminkesem, sajnos egy ideje már nem ismerjük egymást személyesen… de a mostani sminkmesterem, Ariel megosztotta, hogy mi történt vele, én pedig azonnal rákérdeztem, hogy mi is történt pontosan… meglátogattam a GoFundMe oldalát, ahol 10 ezer dollár volt célként beállítva, és mivel 6 ezret már elért, így hozzátettem még 5 ezret én is, és megosztottam, hátha valaki esetleg még segíteni akarna. Nem tudom, hogy lehetett ezt ennyire kicsavarni… Aki ismer, tudja, hogy a szívem szerint cselekszem és segítek, ahol tudok” – tisztázta a sztorit Kylie.

Hogy Kylie mennyire vagyonos, azt nemcsak a Forbes listája bizonyítja, hanem ezek a dolgok is:

Még több

Body