Értetlenül áll a net Orlando Bloom reggeli rutinja előtt

Orlando Bloom az elmúlt pár napban mondott néhány meghökkentő dolgot – most épp azt furcsállja mindenki, ahogy a napjait kezdi.

Értetlenül áll a net Orlando Bloom reggeli rutinja előtt

Orlando Bloom ismét interjút adott, ezúttal a Sunday Timesnak, és most ugyan nem arról panaszkodott, hogy a kisbabájuk születése után kevesebbet szexelnek Katy Perry-vel, a kijelentésein így is fel fog szaladni a szemöldököd. A Twitter legalábbis totál értetlenül áll Orlando szavai előtt, pedig csak a reggeli rutinját mesélte el.

A színész az interjú során megosztotta, hogy minden reggel 6:30-kor kel és énekel a kislányának Daisy-nek. (Eddig sem furcsaság, szimplán cuki.) A napját úgy kezdi, hogy zöld növényi keveréket mixel össze úgynevezett brain octane olajjal (ami a kókuszolaj egy formája), kollagénporral és némi proteinnel, mert szereti „kiérdemelni a reggelit”.

Orlando bevallotta, hogy „az egész nagyon Los Angeles-i stílus”, ami jelen esetben nem feltétlenül pozitív jelző. Ezután jöhet egy kis reggeli kirándulás, miközben Nirvanát vagy Stone Temple Pilotsot hallgat. A kiadós séta után végre úgy érzi, hogy megérdemelten ülhet le reggelizni, ami általában mogyorótejjel, fahéjjal, vanília kivonattal, földimogyoróval, goji bogyóval, vegán proteinporral készült zabkása, illetve egy bögre tea.

Az egészet pedig azzal indokolta, hogy „Bak vagyok, ezért szükségem van egy rendszerre”, és ezzel Katy is állítólag így van. Ezután jöhet még vagy 20 perc buddhista éneklés, mielőtt beugrik a zuhany alá és felöltözik. „Szeretek kitenni magamért”– magyarázta, miért nem visel soha otthon sem melegítőnadrágot.

Szerintünk Orlando reggeli rutinja felér egy egész napos programmal, és hát a netezők is hasonlóképpen vélekednek:

„Felébredtem, miután a szokásosnál tovább aludtam, és megláttam Orlando Bloom napirendjét. Becammogtam a konyhába, és készítettem magamnak egy csésze teát, ami mellé ettem egy szelet Kinder Buenot. Itt nincsenek jó válaszok.”

„Az Orlando Bloom-interjú valószínűleg a legszórakoztatóbb dolog, amit egész évben olvastam. Minden nap újra fogom olvasni. Örökké.”

„Én, ahogy a többiek nevetek Orlando Bloom reggelijén, miután ma reggel elfogyasztottam egy fél zacskó gumicukrot.”

„Az új Orlando Bloom interjú minden szava arany.”

„Nagyon vicces ez az Orlando Bloom-interjú.Örömkönnyekben úszó arc

Kíváncsi vagy, mások hogyan indítják a napjukat? Ezekből a cikkekből megtudhatod:

Még több

Body