Ez okozhatta Rubint Réka édesanyjának halálát

Hétvégén szörnyű veszteség érte Rubint Rékát, édesanyja, Zsuzsa ugyanis rosszul lett, és lánya karjaiban halt meg.

Ez okozhatta Rubint Réka édesanyjának halálát

Hétvégén sötétbe borultak Rubint Réka, az ország első számú fitneszedzőjének közösségi oldalai, majd férje, Schobert Norbi osztotta meg Réka rajongóival a tragédia részleteit, mely szerint hétvégén, egy szokásos családi látogatás végén Réka anyukája rosszul lett búcsúzkodás közben, majd összeesett, és hiába próbálták megmenteni az életét, a 71 éves Zsuzsa meghalt. A jelek szívinfarktusra utalnak, azonban meglehet, hogy a koronavírus szövődményei állnak a háttérben.

„A Covid–19 az egész szervezetre, így az érrendszerre is rossz hatással lehet, méghozzá úgy, hogy ez az erős gyulladásos válasz megnöveli a vérrögképződés kockázatát. A legnagyobb veszélynek a tüdő van kitéve, hiszen igen nagy mértékben károsítja azt. A vérrögök helyi érszűkületet, mélyvénás trombózist és tüdőembóliát okozhatnak, ami sajnos halálos kimenetelű lehet” – nyilatkozta a Blikknek egy általuk felkeresett szakember, Dr. Kóczán István belgyógyász-kardiológus.

Ugyancsak a lapnak Norbi elmondta, hogy egyelőre várnak a hivatalos jegyzőkönyvre, így korai lenne nélküle bármit is állítani. Réka édesanyjától jövő hétfőn vesznek majd végső búcsút – a fitneszcsillag 2 évvel ezelőtt elveszített édesapja mellett fog pihenni.

Még több hazai sztárhír:

Még több

Body