Chris Evans mellkasa még sosem volt ilyen izgalmas téma

Mindenki kedvenc Amerika Kapitánya, vagyis Chris Evans újabb testrészére hívta fel a figyelmet, pedig nem volt cél. Te kis huncut, nem arra… Most a mellkasa került fókuszba!

Chris Evans mellkasa még sosem volt ilyen izgalmas téma

Bármit is műveljen Chris Evans, imádjuk! Ha atomjaira spammeli az Instagramot a kutyás fotóival, azért rajongunk. Ha bedobja a „bírom én ezt egész nap” lemezt, könnyben áll a szemünk, tekintve, hogy soha többé nem bújik újra Amerika Kapitány jelmezébe. Arról nem is beszélve, hogy különleges tehetsége van hozzá, hogy bizonyos testrészeivel hívja fel magára a figyelmet. Na nem úgy, mint a Kardashian-Jenner klán bármelyik tagja, nála ez tényleg nem koncepció. Így történhetett, hogy tavaly véletlenül fotót osztott meg (nem is olyan) kicsi Chrisről ott délen.

Ezúttal a színész mellkasa követelt magának SOKKAL NAGYOBB figyelmet: Chrisszel tegnap az ACE Universe készített interjút, amibe bekapcsolódott testvére, Scott Evans is, hogy dumáljanak egy jót a gyerekkoról, a Bosszúállókról, és még egy sor másik témáról – írja a Just Jared. Chris Evans mellkasa nagyon nem volt a listán, a Twitter legforróbb kérdése most mégis az érintetlenül is érintett testrész.

Vagyis tetoválásai, melyek diszkréten (SE) kandikálnak a színész trikója alól. Jobb oldalon egy sas szárnyai bukkantak elő, bal oldalon pedig egy Eckhart Tolle bölcsesség áll: „Amikor elveszíted kapcsolatodat a belső csenddel, elveszíted kapcsolatodat önmagaddal. Amikor elveszíted kapcsolatodat önmagaddal, elveszíted magadat a világban.” Amit jelen pillanatban elveszítettünk, az a lélekjelenlétünk, de valószínűleg sokunknak segítene, ha Chris megoldaná egy pólótlan szelfivel. Addig is jöjjenek az erre utaló tweetek:

És mert Chris Evans-ból sosem elég, olvass tovább:

Még több

Body