Egy vagyonért kelt el Diana hercegnő levele

Évtizedeken át porosodott egy fiókban Diana hercegnő levele, most milliókat ért egy aukción. Még az is kiderült, mi állt benne!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy vagyonért kelt el Diana hercegnő levele

Diana hercegnő nagyon sok barátjával levélben tartotta a kapcsolatot, egyikük már több, mint 20 éve őrizgetett a fiók mélyén párat, amiket most aukcióra bocsátott. A Roger Bramble-nek írt üzeneteket a szívek királynője 1990 és 1997 vetette papírra. Szó van bennük a királyi családról, mentális problémákról, a sajtó nyomulásáról, valamint a Károly hercegtől való válásáról

A Bramble-család azért döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza a leveleket és elárverezteti, mert az utóbbi időben nagyon sok valótlanság terjedt el Diana hercegnőről köszönhetően a A korona című netflixes sorozatnak.

„Aggódtunk amiatt, hogy az emberek fejében elfogadottá válik az, ahogyan Diana-t ábrázolták az utóbbi időben. Hiszünk benne, hogy ezek a levelek megmutatják, hogy az írójuk szeretetteljes, művelt és elragadó ember volt, és hogy a publikációjukkal csak nő az ő hitelessége” – írta egy közleményben a család.

Az aukción amúgy kiderült, Diana hercegnő egy 1995. október 19-én írt levelében egyszerűen csak „A Főnök” becenévvel illeti a királynőt, ami jó példa nagyszerű humorára, amelyről – többek között – híres volt. Ezért az egy levélért egyébként valaki 8700 angol fontot adott, ami körülbelül 3,7 millió forintnak felel meg.

A levelekért összességében körülbelül 36 millió forintot fizettek az érdeklődők, a bevételt a család négy olyan jótékonysági szervezet között osztja el, akiket a szívek királynője is támogatott annak idején. Nagyon szép gesztus tőlük, igaz?

Minden infó érdekel, ami Diana hercegnővel kapcsolatos? Akkor kattints:

Címkék: aukció diana hercegnő elkelt kézzel írt levél levél

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Eddig rossz időben mostál fogat, és nem is tudtál róla

Eddig rossz időben mostál fogat, és nem is tudtál róla

Most akkor evés előtt vagy után kell fogat mosni? Mint kiderült, nagyon nem mindegy!

Borzalmasan alszol? Ezek az apróságok okozhatják

Ha ezeket a mini-stresszforrásokat kiiktatod az életedből, máris könnyebbek lesznek az éjszakáid.

Nem látod az edzés eredményét? Valószínűleg ez a hiba okozza

Minden nap kitartóan edzel akár több órán át és mégsem látod az eredményét? Akkor lehet, hogy túl sokat edzettél. Hogy ez hogy lehetséges? Olvass tovább!

Ha a hüvelyed beszélni tudna, ezt a 3 dolgot biztosan elmondaná edzés után

Most, hogy búcsút mondtál a nyárnak és ezzel együtt a csaló napok tömkelegének és a hizlaló strandkajáknak, ideje rápörögnöd az edzésre, hogy hatékonyan és energikusan teljenek a home office-ban töltött napjaid. Hogy megúszd intim fertőzések nélkül, jó, ha bevezetsz néhány fontos szabályt.

Ne köss kompromisszumot, ha bugyiról van szó!

Fogadjunk, te is jártál már úgy, hogy egy-egy csipkés fehérnemű elcsábított, de aztán a bugyis fiók mélyén végezte, mert ugyan csinos volt, viszont minden kényelmet mellőzött. Ezentúl nem kell kompromisszumot kötnöd a szexis darabok és a praktikum között.

Figyelj a tested jelzéseire: így kezeld jól az intim problémákat (x)

A tested tudatja veled, ha baj van, ezért nem árt, ha a számodra küldött „jelzéseit” jól is értelmezed. Intim problémák esetén a megváltozott hüvelyfolyás jellege alapján tudod megkülönböztetni, hogy bakteriális fertőzéssel vagy hüvelygombával állsz-e szemben. A kétféle betegség általában eltérő kezelést kíván.

Vallomás életem legjobb, legszörnyűbb és végül legmesésebb csapatépítőjéről

Halihó, Cosmo-lány! Most megosztom veled a saját történetemet, ami elképesztően szuperül indult, aztán végtelenül ciki lett, de mégis, ez volt a legjobb csapatépítő, amin valaha részt vettem!