Katalin hercegné új kabátja zseniális, így szerezhetsz be hasonlót

Ha valaki stílusát imádni lehet, az Katalin hercegné. Legutóbb egy olyan gyönyörű kabátban jelent meg, aminek nem lehet ellenállni.

Katalin hercegné új kabátja zseniális, így szerezhetsz be hasonlót

Katalin hercegné és Vilmos herceg meglátogatta a Westminsteri apátságot a napokban, csaknem 10 évvel azután, hogy a helyszínen kimondták a boldogító igent. Viszont nem azért érkeztek, hogy erről nosztalgiázzanak, hanem azért, hogy az oltóközpontban tiszteletüket tegyék mindazok előtt, akik segítettek a vakcina bevezetésében.

A hercegné mégis olyan gyönyörű fehér kabátban vonult végig az apátságban, hogy azonnal megelevenedett előttünk, ahogy az oltár felé sétál 10 évvel ezelőtt. Persze bármit is visel, azt azonnal elkapkodják a boltok polcairól, legutóbb egy táskájáért rajongott épp az internet. Most viszont itt van ez a hosszú átmeneti darab, amibe nem lehet nem beleszeretni.

Fotó: Profimedia – Red Dot

A gyapjúkabát elefántcsont színű virágos csipkével van borítva, és olyan elegáns, hogy szinte ruhaként is megállja a helyét. Bár ilyen különleges darabot csak dizájnerek gyártanak (ezt konkrétan Catherine Walker), megpróbáltunk néhány hasonlóval előrukkolni neked. Görgess és fedezd fel őket!

Képbe hozunk a tavaszi divattal kapcsolatban, csak kattints:

Még több

Body