Rubint Réka édesanyjának halála elkerülhetetlen volt az orvosi szakvélemény szerint

A 71 éves Zsuzsa hétvégén lett rosszul egyik pillanatról a másikra, és hiába küzdöttek, az életét már nem tudták megmenteni. Most, hogy megszületett az orvosi szakvélemény, kiderült, Rubint Réka édesanyjának halála sajnos elkerülhetetlen volt.

Rubint Réka édesanyjának halála elkerülhetetlen volt az orvosi szakvélemény szerint

Borzalmasas időszakon megy át Rubint Réka és családja, miután egy közös családi hétvégén  édesanyja összeesett, és a gyors közbeavatkozás ellenére sem tudták megmenteni az életét. Réka és a gyerekek valósággal összetörtek, különösen azután, hogy a 71 éves Zsuzsa tavaly átesett a koronavíruson, és sikeresen fel is gyógyult belőle, így az elmúlt hónapokban a szokásosnál is több időt töltöttek együtt, hogy maguk mellett, biztonságban tudhassa őt a család.

„Még mindig borzasztóan vagyunk, nem is lehetnénk másképp, de Rékával arra gondolunk, hogy az elkerülhetetlen mégis csak úgy következett be, ahogy. Anyósom az utolsó napját végig velünk töltötte, büszkén nézte a lányát, miközben edzést tart, néha elszenderedett a délelőtt folyamán, aztán Réka ebédet főzött az egész családnak, jókat ettünk, ittunk és sokat nevettünk. Boldog napunk volt.” – idézte fel a tragédia napját Schobert Norbi a Blikknek.

Szívroham mellett szóba kerültek a koronavírus szövődményei is, Norbi viszont azt mondta, nehéz orvosi szakvélemény nélkül bármit is mondani. Mostanra viszont kiderült, hogy valóban a fertőzés okozta kétoldali tüdőgyulladás szövődménye, tüdőembólia okozta a nő halálát.

„Hiába szedte a vérhígítót, amit egyébként is évek óta használt, sajnos, elkerülhetetlen volt a tragédia. A szakorvos azt mondta, ha éppen nem velünk van, hanem 400 kilométerrel odább, akkor is ugyanabban az időpontban lett volna rosszul.” – nyilatkozta Norbi, akit Rékával együtt az vigasztal, hogy Zsuzsa utolsó napja családja körében, boldogan telt.

Ha magyar sztárhírekből sosem elég:

Még több

Body