Rebel Wilson balesetet szenvedett

Bár nem részletezte pontosan, hogy mi történt, elég durva képet posztolt Rebel Wilson.

Rebel Wilson balesetet szenvedett

Rebel Wilson elég csúnya biciklis balesetet szenvedett, miután egy kutyát akart kikerülni az úton. Az Instáján osztotta meg a fotót, amin az látszik, hogy az egész bal lábát jég borítja, ezzel hűtve a duzzanatot. Elég kellemetlen élmény lehetett, a 41 éves sztár jól fel is húzta magát a történteken. „Csesszék meg az emberek, akiknek a kutyája póráz nélkül, szabadon rohangál az úton” – írta a fotóra, és nem sokkal később azt is megosztotta, hogy 20 perccel az incidens előtt még boldogan tekert a városban.

Rebel Wilson biciklis balesete

Fotó: Instagram/@rebelwilson

Pontosan nem tudni, hogy mi történt vele, de a kép alapján ráeshetett a saját lábára. Bár a színésznő azóta nem jelentkezett be az állapotával kapcsolatban, valószínűleg már jobban érzi magát, csak pihentetnie kell a sérült végtagot. Rebel amúgy pont egy hete mutatta be, hogy tud egy bálteremben kerékpározni. Imádták a rajongók a videót, sokan megjegyezték, hogy ennyire menő dolgokat senki sem csinál a karanténban. Valójában egy szerepre készül, azért gyakorolta a tekerést a négy fal között.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

Rebel legutóbb a fogyásával került a középpontba, a színésznő ugyanis 30 kilótól szabadult meg egy év alatt. A sztár az egész tavalyi évét a sportnak szentelte, de emellett az étkezésre is odafigyelt. Meg is látszik a fotókon a változás, Rebel egy ideje kicsattan az önbizalomtól. Csak így tovább!

Szeretsz képben lenni a sztárokkal kapcsolatban? Ezt olvasd el:

Még több

Body