3 testbeszéd-trükk, amit minden szingli lánynak ismernie kell

Tényleg megőrülnek ezektől testbeszéd-jelzésektől a pasik, de nem csak a szingliknek érdemes elsajátítaniuk őket.

3 testbeszéd-trükk, amit minden szingli lánynak ismernie kell

Egy TikTok-influenszer, @patricia.cnr nemrég megosztotta a szingli csajokkal, mi az a 3 testbeszéd-trükk, aminek egyetlen pasi sem tud ellenállni. Ha ezeket még te sem ismered, ideje elsajátítanod őket!

@patricia.cnr

#flirt #datingadvice #girls #fyp #tips #datingtips #howto #datinghacks #seduction

♬ Levitating (feat. DaBaby) – Dua Lipa

Ringjon a csípő és mutasd az S-t!

Az első és legfontosabb, hogy legyen minél nőiesebb a járásod. Nem kell túlzásokba esni, de azért mozogjon, ringjon egy kicsit a csípőd, amikor sétálsz, ez ugyanis ellenállhatatlan a pasiknak. Ha pedig megállsz, olyan pózt vegyél fel, amiben S-betűt formál a tested, hiszen így mutathatod meg a legkönnyebben nőies formáidat.

Laza, de csajos

A második fontos dolog, hogy soha, de soha ne ülj le úgy, hogy keresztbe teszed a lábad és a testeddel és a karjaiddal rádőlsz a térdedre. Emiatt visszahúzódónak tűnhetsz, olyannak, aki szégyenlős és nem akar ismerkedni. Inkább dőlj egy kicsit hátra a széken, helyezkedj el féloldalasan és csak finoman keresztezd a lábaidat. Így lazának, szexinek és megközelíthetőnek tűnsz majd!

Mutasd a nyakad!

Extra nőiesnek fogsz tűnni a pasi szemében, ha a hajadat olykor elfésülöd a nyakadról és finoman hozzá is érsz a bőrödhöz. Nem vicc, ezt tényleg imádják, de persze ezt sem szabad túl sokszor csinálni, mert nevetségessé, erőltetetté válhatsz miatta.

Úgy olvasnál mások testbeszédében, mint a kedvenc könyvedben?

Még több

Body