5 sztárpasi, akit imádtunk ducin és kigyúrva is

Ők azok a sztárpasik, akiknek sikerül rengeteget fogynia, de így is úgy is odavannak a rajongók értük.

5 sztárpasi, akit imádtunk ducin és kigyúrva is

Ha nagy fogyásokról van szó, elsősorban valahogy mindig a csajokról van szó, pedig akad jó néhány sztárpasi, akik bizony rengeteg kilótól szabadultak meg, és most jobban néznek ki, mint valaha, de persze mi mindenhogy imádjuk őket! Na és te?

Chris Pratt

Chris sokáig küzdött a súlyával, ha sikerült is fogynia, egy szerep vagy magánéleti gondok miatt mindig visszahízta azt. 2013-ban azonban úgy döntött, ennek vége, és úgy kigyúrta magát, hogy szinte rá sem lehetett ismerni.

Chris Pratt 2012-ben.

2012-ben volt talán a legmesszebb az álomsúlyától, de mi maciként is imádjuk! (Fotó: Getty Images/Paul A. Hebert)

Persze meg is volt a motivációja, mivel egy évre rá mutatták be a Galaxis őrzőit, majd a Jurassic Worldöt, amikben főszerepet kapott. Később megint felugrott rá egy kis plusz, amire egyébként Galaxis őrzői Vol 2-ben néhány vicces, de egyáltalán nem bánt megjegyzést is tesznek. Ez azért elég laza, nem?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

chris pratt (@prattprattpratt) által megosztott bejegyzés

Jonah Hill

A színész kifejezetten duci karakterként robbant be a köztudatba, és mindenki így is kedvelte meg. Valószínűleg a rajongókat egyáltalán nem zavarta a túlsúlya, sokkal inkább saját magának volt baja vele. Jonah többször nekifutott már a diétának, de mindig visszaszaladtak rá a kilók.

Jonah Hill 2008.

2008-ban még teljesen másképp nézett ki. (Fotó: Getty Images / Steve Granitz)

2018-ban sikerül 45 kilótól megszabadulnia, amit azóta is tart. Hogyan? Sajnos nem fogsz örülni a válaszának, egy interjúban ugyanis elárulta, hogy nincs csodaszer a fogyásra, egyszerűen elment egy dietetikushoz, akinek betartotta az utasításait, plusz rengeteget edzett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jonah Hill (@jonahhill) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jonah Hill (@jonahhill) által megosztott bejegyzés

Ed Sheeran

Az énekes bevallotta, hogy a turnék alatt általában mindig pizzán és sörön élt, és ezzel egészen addig nem is volt semmi baj, míg újra haza nem ért! Ugyanis a pihenős, koncertmentes időszakaiban is ugyanezt a ‘diétát’ folytatta, és ilyenkor csak úgy szaladtak fel rá a plusz kilók.

Ed Sheeran 2016.

A 2016-os Grammyn azért látszott, hogy sok volt a sör előző a nyáron… (Fotó: Getty Images / Kevin Winter)

Aztán megelégelte a dolgot, és egy hokis barátnőjét kérte meg, hogy segítsen neki formába jönni, ami egészséges táplálkozással és rendszeres sportolással simán össze is jött! Ráadásul Ed azóta tartja is a versenysúlyát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ed Sheeran (@teddysphotos) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ed Sheeran (@teddysphotos) által megosztott bejegyzés

Matthew Perry

A színész külseje és egészségi állapota mindig is téma volt a bulvársajtóban és a rajongók között. Matthew súlya ugyanis nem feltétlenül a sok süti és durva fogyókúrák váltakozásától ingadozott, sokkal inkább súlyos alkohol- és drogproblémái tehettek róla.

Jóbarátok 1. évad, Matthew Perry.

Így nézett ki Matthew Perry 1994-ben, a Jóbarátok 1. évada forgatásakor. (Fotó: Getty Images / NBC)

 

Matthew Perry 1992.

Előtte két évvel még így festett. (Fotó: Getty Images / Ron Davis)

A Jóbarátok sztárja állítása szerint 2001 óta tiszta, tavaly mégis elkezdtek aggódni érte a rajongói, mivel friss lesifotókon úgy látszik, nincs épp top formában, viszont a saját Instájára posztolt fotók alapján köszöni szépen, teljesen rendben van.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Matthew Perry (@mattyperry4) által megosztott bejegyzés

Ha viszont a sorozatra gondolunk, és elvonatkoztatunk a háttértől, őszintén szólva nekünk plusz kilókkal és anélkül is bejött Chandler karaktere!

Zach Galafianakis

A Másnaposok és a Terhes társaság fő karaktere pont Zach külseje miatt annyira vicces és tökéletes, igaz? A színész azonban nemrégiben úgy döntött, felhagy az egészségtelen életmóddal, aminek köszönhetően megszabadult nem kevés súlyfeleslegtől. Azt is elárulta, mi volt a titka: abbahagyta az ivást! Oké, egy kicsit mi is sajnáljuk, hogy már nyomokban sem tartalmazza önmagát, cserébe viszont végre egészségesen él és a függőségével is sikerült leszámolnia!

galifianakis-cosmopolitan

2010 vs. 2017 (Fotó: Gareth Cattermole/Getty Images)

zach-galifianakis-cosmopolitan

Már rá sem lehet ismerni! (Fotó: Getty Images / Emma McIntyre)

Nézegetnél még néhány dögös sztárpasit?

Még több

Body