Magyar sztárok, akik a legnagyobb átalakuláson mentek keresztül

Nagy fogyások, stílusváltások: már rá sem ismernél ezekre a magyar sztárokra 10 évvel ezelőtt!

Nem csak a külföldi hírességekre igaz, hogy totál másképp néztek ki a karrierjük kezdetén, mint most! Összegyűjtöttük neked a leglátványosabb átalakulásokat a hazai celebfronton is. Nézd meg, hogyan néztek ki kedvenc magyar sztárjaid 10 évvel ezelőtt!

ByeAlex

Az énekes 2013-ban vált igazán népszerűvé, amikor Kedvesem című dalával elindult az Eurovízión. Akkoriban még egészen másképp festett! Nézd csak:

Azóta Alexből írtó menő zenei producer és előadó lett, ráadásul rengeteget fogyott, kigyúrta magát, nem mellesleg egy elég erős stílusváltáson is átment. Ez utóbbiért külön hálásak vagyunk!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🥀₳₱Ʉ🥀 (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🥀₳₱Ʉ🥀 (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés

Tolvai Reni

Az énekesnő 2010-ben tűnt fel először a Megasztárban, amit meg is nyert! Akkor még teljesen másképp nézett ki, rövid, platina szőke haja volt (mint nemrégiben kiderült, ezt lényegében rákényszerítették), az alakjával pedig egyáltalán nem volt elégedett.

Tolvai Reni, Megasztár, 2010

Fotó: TV2 Sajtószoba

Azóta eltelt 11 év, az énekesnő pedig rengeteget változott! Visszatért a hosszú, vörös loknijaihoz, brutál életmódváltásba kezdett, és most jobb formában van, mint valaha!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés

Szabó Zsófi

A 32 éves színésznő, műsorvezető először a Jóban Rosszban című sorozatban tűnt fel még 2009-ben hosszú szőke tincsekkel és kislányos bájjal. A szerep kedvéért viszont megvált gyönyörű hajkoronájától, és vagány rövid hajra váltott.

Szabó Zsófi, 2011

Fotó: TV2 SajtószobaSzabó Zsófi rövd hajjal.

Fotó: RTL Sajtóklub

Azóta parkolópályára tette a színészkedést és inkább a tévézésre koncentrál, 2019 óta a Reggeli állandó műsorvezetője.

Szabó Zsófi, műsorvezető

Fotó: RTL Sajtóklub

Zsófi egyébként hobbit is talált magának, ugyanis nemrégiben totál rákattant a futásra, aminek meg is lett az eredménye, elképesztően sokat fogyott és izmosodott. Az élénk szőke hajszínét pedig egy természetesebb árnyalatra cserélte. Legfrissebb képeit ITT csekkolhatod!

Kállay-Saunders András

Az énekes szintén a 2010-es Megasztárban tűnt fel először Magyarországon, ahol a 4. helyen végzett. Itt ismerkedett meg Tolvai Renivel is, akivel azóta is együtt vannak. András akkoriban még jóval visszafogottabb volt:

Kállay_Saunders András, Megasztár

Fotó: TV2 Sajtószoba

Az énekes karrierje azóta felfele ível, több sikert ért már az Eurovízión is. Mostanában eggyel merészebb stílusra váltott, piercinget csináltatott magának, és szőkére festette a haját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kállay Saunders (@kallaysaunders) által megosztott bejegyzés

Radics Gigi

Radics Gigi kislánykorától kezdve keményen küzdött, hogy egyszer híres énekesnő legyen belőle. Neki szintén a Megasztár hozta meg a várt sikert, többször is nekifutott kislányként a versenynek, végül 2012-ben, 16 évesen meg is nyerte azt.

Radics Gigi, Megasztár

Fotó: TV2 Sajtószoba

Azóta rengeteg szakmai elismerést és díjat elnyert az énekesnő, külföldön is sikereket ért el. 2017-ben pedig az X-Faktor mentora lett, amivel rekordot döntött, ugyanis ő volt a legfiatalabb addig, aki beülhetett a zsűri tagjai közé.

Radics Gigi, X-faktor, 2017

Fotó: RTL Sajtóklub

Gigi egyébként nem titkolja, hogy kislányként borzasztóan sokat küzdött a kilókkal, de mára ebből semmi sem látszik! Nemrégiben pedig megszületett első kislánya, Bella, így mostanában teljesen új szerepben is kipróbálhatja magát. Az anyaságról és mindennapjairól egyébként szívesen oszt meg képeket az énekesnő, amit ITT csekkolhatsz.

Jöhet még néhány döbbenetes átalakulás a nagyvilágból is?

Még több

Body