Csillagjegyed elárulja, ki a legnagyobb ellenséged

Jobb, ha bizonyos csillagjegyekkel inkább óvatos vagy, és kétszer is meggondolod, kit fogadsz a bizalmadba és kire milyen titkokat bízol. Jól jönne egy útmutató? Már villantjuk is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csillagjegyed elárulja, ki a legnagyobb ellenséged

Mennyivel egyszerűbb lenne a világ, ha mindenki olyan édes és kedves lenne, mint a legjobb barátnőid! A valóság viszont, pláne, ha munkáról van szó, sajnos nem mindig ennyire szép. Bizonyos csillagjegyekkel kapcsolatban jobb, ha felkészülsz a a legrosszabbra.

Bak

A legnagyobb ellenséged: Az Oroszlán

Meggyőzhető vagy, ha vitáról van szó, az Oroszlán viszont nem az. Te azonban kifejezetten nem szereted, ha izomból, és nem érvek mentén folyik egy beszélgetés, így nagyon könnyen kialakul köztetek egy feszült dinamika. A legjobb, ha továbbra sem erőből nyomod, különben pont úgy pikkelnek majd rád a többiek, mint az Oroszlánra, aki magasról tesz rá, milyen jó másoknál, de te nem egészen így működsz.

Vízöntő

A legnagyobb ellenséged: A Szűz

Te vagy a társaság szíve és lelke, ami könnyen szúrhatja a Szűz szemét, különösen úgy, hogy számára is fontos a szerethetősége és a népszerűsége, így könnyen érezheti úgy, hogy veszélyezteted a pozícióját. Nem kell háttérbe vonulnod, elnézést kérned a létezésedért, hiszen nincs benned rossz szándék. Arra viszont készülj fel, hogy a Szűz, ha versenyben érzi magát, nem ismer finomkodást.

Halak

A legnagyobb ellenséged: Az Oroszlán

Határozott elképzelésed van róla, szerinted mi a helyes, viszont ehhez társul egy olyan kreatív szétszórtság, amivel az Oroszlán nem tud mit kezdeni. Az ötleteiddel és a kreativitásoddal ellenfélt lát benned, az viszont kifejezetten idegesítő számára, hogy szerinte nem vagy a topon, ha a dolgaid menedzseléséről van szó. Ha valaki, akkor egy Oroszlán bármikor kész téged fúrni a melóban.

Kos

A legnagyobb ellenséged: A Bika

Túl sok dologban hasonlítotok, viszont versenyhelyzetben is mindig egymás mellett találjátok magatokat. Ez viszont nem egy kreatív, inspiráló vetélkedés, hanem sokszor mérgező energiapocséklás, amibe kár belemenned. A Bika viszont újra és újra belecsal majd, szóval ideje megtanulnod nem elfogadnod a kihívást.

Bika

A legnagyobb ellenséged: A Skorpió

Számítónak tartod, ügyeskedőnek, ami nagyon távol áll attól az egyenes, következetes és korrekt világtól, amit kialakítottál magad körül. Ha nem teheted meg, hogy messziről elkerüld, mert mondjuk együtt dolgoztok, akkor figyelj arra, hogy minimalizáld vele a kommunikációt, és persze ne hagyd, hogy kiüljön az arcodra, mennyire nem csíped őt.

Ikrek

A legnagyobb ellenséged: A Nyilas

Valójában kölcsönösen nem kedvelitek egymást, de amíg te nem támadsz, amíg békén hagynak, addig a Nyilas kifejezetten szívesen provokál. Ne engedd, hogy manipuláljon, sőt azt se, hogy a közeledbe férkőzzön, ugyanis egyenesen mérgezőek vagytok egymás számára, és kizárólag a negatív vonásokat erősítitek egymásban.

Rák

A legnagyobb ellenséged: A Nyilas

Jól kezeld mások negatív tulajdonságait, de a hatalmaskodás tipikusan olyan, amivel nem tudsz, és nem is akarsz mit kezdeni. Úgy érzed, a Nyilas gyakran él vissza a hatalmával és a befolyásával, ő pedig érzi rajtad, hogy ez zavar, ezért mindent bevet, hogy lenyomjon.

Oroszlán

A legnagyobb ellenséged: A Halak

A Halak, ha kicsit is veszélyeztetve érzi magát, vagy meghátrál, vagy támadásba lendül. Sokszor nem érdeklik az eszközök, csak az, hogy minél hamarabb biztonságban érezze magát. Szóval nem fogja kifejezetten izgatni, kinél kell felnyomnia téged, ha úgy érzi, megsértetted, vagy átléptél nála egy határt.

Szűz

A legnagyobb ellenséged: A Bak

Vezéregyéniségek vagytok, viszont különböző eszközökben hisztek. Ami szerinted jó, az a Bak szerint nevetséges, amire ő támaszkodik, az viszont szerinted nonszensz. Mivel mindketten túl erősek vagytok a kompromisszumhoz, nem érdemes túl mélyen belemenni bizonyos kérdésekbe a Bakkal.

Mérleg

A legnagyobb ellenséged: A Kos

Viszonylag kevés ember szemét zavarod, és nem is törekszel arra, hogy bárkiben is azt az érzést keltsd, hogy rivális vagy. A Kos viszont ennek ellenére is szívesen kóstolgat. Ez azért van, mert szeret a legkisebb ellenállás irányába haladni, ha levezetné a feszültségét. A meghunyászkodás nem megoldás, meg kell muatnod, hogy nem vagy a bokszzsákja.

Skorpió

A legnagyobb ellenséged: Bika

Úgy érzed, szinte már direkt csinálja, pedig valójában nem szándékosan kerül mindig az utadba. De igen, simán lehet, hogy ugyanabba a srácba, melóba és lakásba szerettek bele, és ha ez így van, az is biztos, hogy a végsőkig harcoltok majd. Kőkemény ellenfélre akadtál, aki könnyen az ellenségeddé is válhat.

Nyilas

A legnagyobb ellenséged: Az Ikrek

Nagyon más szabályok szerint élitek az életeteket. Te igenis abban hiszel, hogy fontosak a viszonyrendszerek, ő azonban az olyan, számodra lejárt szavatosságú értékekben hisz, mint a kitartás és a szorgalom. Amint lehetősége lesz, azonnal felhívja majd a figyelmet az esetleges gyenge pontjaidra, és fel is fogja, szóval készülj és vedd fel a kesztyűt.

A csillagjegyek számos dologra adhatnak magyarázatot:

Címkék: csillagjegy csillagjegyek ellenfél ellenség ezotéria horoszkóp kivel vigyázz zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Eddig rossz időben mostál fogat, és nem is tudtál róla

Eddig rossz időben mostál fogat, és nem is tudtál róla

Most akkor evés előtt vagy után kell fogat mosni? Mint kiderült, nagyon nem mindegy!

Borzalmasan alszol? Ezek az apróságok okozhatják

Ha ezeket a mini-stresszforrásokat kiiktatod az életedből, máris könnyebbek lesznek az éjszakáid.

Nem látod az edzés eredményét? Valószínűleg ez a hiba okozza

Minden nap kitartóan edzel akár több órán át és mégsem látod az eredményét? Akkor lehet, hogy túl sokat edzettél. Hogy ez hogy lehetséges? Olvass tovább!

Ha a hüvelyed beszélni tudna, ezt a 3 dolgot biztosan elmondaná edzés után

Most, hogy búcsút mondtál a nyárnak és ezzel együtt a csaló napok tömkelegének és a hizlaló strandkajáknak, ideje rápörögnöd az edzésre, hogy hatékonyan és energikusan teljenek a home office-ban töltött napjaid. Hogy megúszd intim fertőzések nélkül, jó, ha bevezetsz néhány fontos szabályt.

Ne köss kompromisszumot, ha bugyiról van szó!

Fogadjunk, te is jártál már úgy, hogy egy-egy csipkés fehérnemű elcsábított, de aztán a bugyis fiók mélyén végezte, mert ugyan csinos volt, viszont minden kényelmet mellőzött. Ezentúl nem kell kompromisszumot kötnöd a szexis darabok és a praktikum között.

Figyelj a tested jelzéseire: így kezeld jól az intim problémákat (x)

A tested tudatja veled, ha baj van, ezért nem árt, ha a számodra küldött „jelzéseit” jól is értelmezed. Intim problémák esetén a megváltozott hüvelyfolyás jellege alapján tudod megkülönböztetni, hogy bakteriális fertőzéssel vagy hüvelygombával állsz-e szemben. A kétféle betegség általában eltérő kezelést kíván.

Vallomás életem legjobb, legszörnyűbb és végül legmesésebb csapatépítőjéről

Halihó, Cosmo-lány! Most megosztom veled a saját történetemet, ami elképesztően szuperül indult, aztán végtelenül ciki lett, de mégis, ez volt a legjobb csapatépítő, amin valaha részt vettem!