Megható vs. gyomorforgató pillanatok a tokiói olimpiáról

Voltak magaslatok és mélységek is az idei tokiói olimpián – nézzük meg mindkét véglet legemlékezetesebb pillanatait!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megható vs. gyomorforgató pillanatok a tokiói olimpiáról

 

Ha figyelemmel követted az idei tokiói olimpiát, akkor biztosan neked is megvannak a kedvenc pillanataid. Magyar győzelmek, látványos teljesítmények – ezekről ITT megnézhetsz egy összeállítást. De nem csak a pozitívumokból állt az idei rendezvény sem. Nagyon magasból lehet nagyon mélyre zuhanni, amit az alábbi momentumok be is bizonyítanak.

Az első arany

Valószínűleg soha nem fogjuk elfelejteni azt a határtalan örömöt, amikor Szilágyi Áron egy újabb aranyéremmel robbant be az olimpiára. A sportoló egészen konkrétan történelmet írt: ugyanis egymás után harmadik alkalommal is olimpiai bajnok lett a férfi kard egyéni versenyszámban, amire eddig sosem volt példa ebben a sportágban. Már ennek a képnek is, ami Áron győzelmi kiáltását kapta el olyan erős energiája van, hogy könnybe lábad a szemünk a meghatottságtól.

Szilágyi Áron

Fotó: Getty Images/Matthias Hangst

A megütött ló

A német versenyző, Annika Schleu nagyon nem bírt a lovával a modern pentatlon során. Hiába próbálta irányítani, noszogatni a lovaglópálcájával vagy a gyeplővel, semmi hatása nem volt. Még csak el sem tudott indulni a pályán. A kétségbeesett és frusztrált sportoló végül csak ült és sírt a lován, aki miatt kiesett a döntőből. Bár ez hihetetlenül szomorú sztori, azért mégsem jogosítja fel Schleu edzőjét, Kim Raisnert arra, hogy megüsse a zabolátlan lovat.

A leglelkesebb szurkolás

Oké, ez nem annyira megható, mint inkább vicces, de az biztos, hogy örökre beleég a retinádba. Senki sem biztatta lelkesebben a versenyzőjét ausztrál Ariarne Titmus edzőjénél, Dean Boxallnál, amikor Titmus csodával határos módon megelőzte a legnagyobb riválisát, Katie Ledecky-t 400 méter gyorsúszásban.

Jár az arany a sportszerűtlenségért

A francia Morhad Amdouni szótárában nem létezik a fair play fogalma: a maratonfutó direkt lelökte a vizes palackokat, hogy a többi versenyzőnek már ne jusson belőle. Elképesztően undorító mozdulat, de a karma most is résen volt. Míg az Amdouni által szabotált holland futó, Abdi Nageeye második helyezést ért el, addig a csaláshoz folyamodó sportoló csak a tizenhetedik helyen kullogott a célba.

Milák Kristóf olimpiai rekordja

Van még egy óriási győzelem a magyarok közül, amiről még jó darabig beszélni fogunk. Ez pedig Milák Kristóf bravúros teljesítménye 200 méter pillangón. A fiatal sportoló olimpiai rekorddal verte kenterbe a mezőnyt, és míg mi könnyektől elhomályosult szemmel néztük az úszását, addig ő CSALÓDOTTAN konstatálta az eredményt. Mert hogy nem olimpiai, hanem világcsúcsot szeretett volna dönteni.

Idézd fel, mi minden történt az olimpián:

Címkék: emlékezetes pillanatok gyomorforgató megható nyári olimpia olimpia 2021 sportolók tokiói olimpia videók

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Eddig rossz időben mostál fogat, és nem is tudtál róla

Eddig rossz időben mostál fogat, és nem is tudtál róla

Most akkor evés előtt vagy után kell fogat mosni? Mint kiderült, nagyon nem mindegy!

Borzalmasan alszol? Ezek az apróságok okozhatják

Ha ezeket a mini-stresszforrásokat kiiktatod az életedből, máris könnyebbek lesznek az éjszakáid.

Nem látod az edzés eredményét? Valószínűleg ez a hiba okozza

Minden nap kitartóan edzel akár több órán át és mégsem látod az eredményét? Akkor lehet, hogy túl sokat edzettél. Hogy ez hogy lehetséges? Olvass tovább!

Ha a hüvelyed beszélni tudna, ezt a 3 dolgot biztosan elmondaná edzés után

Most, hogy búcsút mondtál a nyárnak és ezzel együtt a csaló napok tömkelegének és a hizlaló strandkajáknak, ideje rápörögnöd az edzésre, hogy hatékonyan és energikusan teljenek a home office-ban töltött napjaid. Hogy megúszd intim fertőzések nélkül, jó, ha bevezetsz néhány fontos szabályt.

Ne köss kompromisszumot, ha bugyiról van szó!

Fogadjunk, te is jártál már úgy, hogy egy-egy csipkés fehérnemű elcsábított, de aztán a bugyis fiók mélyén végezte, mert ugyan csinos volt, viszont minden kényelmet mellőzött. Ezentúl nem kell kompromisszumot kötnöd a szexis darabok és a praktikum között.

Figyelj a tested jelzéseire: így kezeld jól az intim problémákat (x)

A tested tudatja veled, ha baj van, ezért nem árt, ha a számodra küldött „jelzéseit” jól is értelmezed. Intim problémák esetén a megváltozott hüvelyfolyás jellege alapján tudod megkülönböztetni, hogy bakteriális fertőzéssel vagy hüvelygombával állsz-e szemben. A kétféle betegség általában eltérő kezelést kíván.

Vallomás életem legjobb, legszörnyűbb és végül legmesésebb csapatépítőjéről

Halihó, Cosmo-lány! Most megosztom veled a saját történetemet, ami elképesztően szuperül indult, aztán végtelenül ciki lett, de mégis, ez volt a legjobb csapatépítő, amin valaha részt vettem!