Vallomás életem legjobb, legszörnyűbb és végül legmesésebb csapatépítőjéről

Halihó, Cosmo-lány! Most megosztom veled a saját történetemet, ami elképesztően szuperül indult, aztán végtelenül ciki lett, de mégis, ez volt a legjobb csapatépítő, amin valaha részt vettem!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vallomás életem legjobb, legszörnyűbb és végül legmesésebb csapatépítőjéről

„A tojáshéj a fenekemen volt, amikor kikerülve az egyetemről végre megkaptam álmaim állását. Egy multi vállalat marketingasszisztense lettem és úgy éreztem, nincs nálam szerencsésebb ember a világon. A kollégák szuper jófejek voltak, tudod, azok a kocka fazonok, akik kicsit esetlenek, de remek humorérzékük van, a főnök pedig a lehető legmesszebb állt a vaskalapos vezetőtől: ő is benne volt minden hülyülésben, és simán lenyomott akárkivel egy csocsóbajnokságot, ha a kedve úgy tartotta. Amikor bejelentette, hogy szüreti csapatépítésre megyünk, azt gondoltam, az lesz az igazán tuti buli! Vágytam is rá, hogy az elvárásokat legalább ideig-óráig sutba dobva iszogassunk kicsit a többiekkel és még inkább belerázódjak a csapatba.

A helyszín minden várakozásomat felülmúlta. A szőlőbirtok végeláthatatlanul nyúlt el a napsütésben, alig vártam, hogy becsekkolás után felfedezzem a helyet. Úgyhogy miután végigkóstoltuk a pince kínálatát, kicsit spiccesen sétálni indultam – gondoltam, hátha ez abban is segít, hogy kijózanodjak. Ádám, aki hozzám hasonlóan új srác volt a csapatban, kapott az alkalmon, hogy velem tartson, így együtt vágtunk neki a sétának. Beszélgettünk és jókat nevettünk, különösen azon, hogy az egyensúlyérzékem cserbenhagyott és úgy kóvályogtam, mint egy holdkóros. Mire visszaértünk, már fájt a rekeszizmom a röhögéstől és alig vártam, hogy picit szusszanjak, mielőtt az esti bulira lemegyek. A szobámba visszaérve lezuhanyoztam, csekkoltam, hogy formában vagyok-e, ha az este úgy alakulna, aztán azon kezdtem agyalni, mit vegyek fel, amivel lenyűgözhetem Ádámot. Ő volt az, aki az első napomon először jött oda bemutatkozni és még azt is felajánlotta, hogy ugorjunk ki együtt a közeli étterembe ebédelni. Helyes volt, kedves, és többször gondoltam rá, hogy talán többet szeretne ő is, de az irodai környezet nem éppen a tökéletes randihelyszín. Most viszont itt volt a lehetőség, úgyhogy egy pánt nélküli piros ruciba bújtam és úgy lejtettem le az étterembe, ahol már javában folyt a vacsora (és a bor).

Ádám foglalt nekem helyet maga mellett, ettünk, ittunk, beszélgettünk, aztán arra ocsúdtam, hogy táncolunk. A testünk egymáshoz ért, beszívtam az illatát és csak arra tudtam gondolni, hogy itt, a többi kolléga szeme láttára legszívesebben letépném róla a ruhát… A folyosóra kiérve, az áldott félhomályban vadul egymásnak estünk, alig tudtuk megtenni az utat a szobámig. Ádám meglepően gyorsan kihámozott a textilből, és én is szinte vakon próbáltam lerángatni a pólóját és a nadrágját. Úgy éreztem, hogy azonnal felrobbanok, ha még két másodpercet várnom kell rá. A helyszín tökéletes volt, őrülten vágytam arra, hogy összebújjunk, de aztán történt valami…  A behatolás borzasztó fájdalommal járt, a testem egyáltalán nem akart reagálni Ádám közeledésére, pedig esküdni mertem volna rá, hogy még soha nem kívántam ennyire senkit. Kétségbeestem, de Ádám elhúzódott, lassított a tempón és megpróbálta az előjátékot tovább nyújtani, hátha az segít. Nem segített. Az este totális csőd lett, Ádám is feladta a próbálkozást és látszott rajta, hogy azon kattog, vajon mi baj volt vele.

Pár szex

Fotó: Getty Images/Vasyl Dolmatov

Miután magamra maradtam, rögtön a telóért nyúltam, hogy választ kapjak a dologra, mert még sosem fordult elő velem ilyen. Ahogy mélyebbre ástam magam a témában, szinte azonnal tudtam, hogy hüvelygomba okozza a problémát, mert korábban más tüneteket is felfedezni véltem magamon – például a darabos, sárga intim folyást és a kipirosodást odalent – de annyira lekötötte a figyelmem, hogy helyt álljak a melóban, hogy valójában nem is foglalkoztam vele. Borzasztó dühös lettem magamra, amiért így elhanyagoltam a problémát, főleg, miután kiderült, hogy az intim mosakodó géllel, amit amiatt vettem, hogy „megszüntessem” a tüneteket, csak rontottam a problémán. 

Sírni támadt kedvem a saját ostobaságomtól és attól is, hogy Ádám egyetlen szó nélkül lelépett, úgyhogy azzal a tudattal, hogy másnap reggel első dolgom lesz bejelentkezni a nőgyógyászhoz, inkább lekapcsoltam az éjjeli lámpát és megpróbáltam elaludni. Már épp kezdtem elszenderedni, amikor a tudatom mélyéről mintha kopogást hallottam volna. Nem akartam róla tudomást venni, de amikor ismét próbálkoztak, megadtam magam és kinyitottam az ajtót. Ádám állt ott, a fogkeféjével a kezében. Kérdés nélkül beengedte magát, aztán közölte, hogy attól, hogy a szex nem jött össze, még tölthetjük együtt az éjszakát. Ez volt életem legjobb, legszörnyűbb és egyben legmesésebb estéje. Hajnalig dumáltunk – na jó, néha azért kicsit jobban egymásba gabalyodtunk, hiszen szex nélkül is jól érezheti magát az ember –, és végül egymás karjaiban aludtunk el. Spolier: másnap a buszról leszállva már együtt mentünk haza – hozzám!”

Címkék: csapatépítő fájdalmas szex hüvelyfertőzés hüvelygomba tünetek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Eddig rossz időben mostál fogat, és nem is tudtál róla

Eddig rossz időben mostál fogat, és nem is tudtál róla

Most akkor evés előtt vagy után kell fogat mosni? Mint kiderült, nagyon nem mindegy!

Borzalmasan alszol? Ezek az apróságok okozhatják

Ha ezeket a mini-stresszforrásokat kiiktatod az életedből, máris könnyebbek lesznek az éjszakáid.

Nem látod az edzés eredményét? Valószínűleg ez a hiba okozza

Minden nap kitartóan edzel akár több órán át és mégsem látod az eredményét? Akkor lehet, hogy túl sokat edzettél. Hogy ez hogy lehetséges? Olvass tovább!

Ha a hüvelyed beszélni tudna, ezt a 3 dolgot biztosan elmondaná edzés után

Most, hogy búcsút mondtál a nyárnak és ezzel együtt a csaló napok tömkelegének és a hizlaló strandkajáknak, ideje rápörögnöd az edzésre, hogy hatékonyan és energikusan teljenek a home office-ban töltött napjaid. Hogy megúszd intim fertőzések nélkül, jó, ha bevezetsz néhány fontos szabályt.

Ne köss kompromisszumot, ha bugyiról van szó!

Fogadjunk, te is jártál már úgy, hogy egy-egy csipkés fehérnemű elcsábított, de aztán a bugyis fiók mélyén végezte, mert ugyan csinos volt, viszont minden kényelmet mellőzött. Ezentúl nem kell kompromisszumot kötnöd a szexis darabok és a praktikum között.

Figyelj a tested jelzéseire: így kezeld jól az intim problémákat (x)

A tested tudatja veled, ha baj van, ezért nem árt, ha a számodra küldött „jelzéseit” jól is értelmezed. Intim problémák esetén a megváltozott hüvelyfolyás jellege alapján tudod megkülönböztetni, hogy bakteriális fertőzéssel vagy hüvelygombával állsz-e szemben. A kétféle betegség általában eltérő kezelést kíván.