NINA EXTRA ROUGE illat Nina Riccitől (x)

2006-ban a Nina Ricci tündérmesébe illő illattal lepte meg a világot. A Nina névre keresztelt meghökkentő illat különleges ismertetőjele a karamellás alma akkord volt, amelyet almát formázó varázslatos illatüveg rejtett, páratlanul egyedi dizájnnal. Az illatok történetében megszületett az első citrusos-virágos kompozíció ínycsiklandóan finom ínyenc jegyekkel.

NINA EXTRA ROUGE illat Nina Riccitől (x)

2019-en jelent meg a Nina Rouge. Vörös, mely a szenvedély színe. Vörös, mely a merészség színe. A Nina Rouge bátran felvállalja egyedi ínyenc karakterét bourbon vanília és ropogós karamell illatfelhőbe burkolt citrusos jegyekkel, málnával, gardéniával és gyömbérvirággal. Függőséget okozó finomság.

EXTRA Rouge riadó
A Nina Rouge hagyományához híven a Nina Ricci vadonatúj, ellenállhatatlanul csábító illata határozottan intenzív: Nina Extra Rouge, a szuperlatívuszok pazarul kényeztető ünneplése, ahol az intenzív virágos akkordok ínycsiklandó jegyeket ölelnek körbe. Mitől annyira merész? Az ínyencség magasiskoláját, a kényeztetés felsőfokát testesíti meg.

EXTRA Rouge Élet

A Nina Extra Rouge jókedvet, életvidámságot árasztó különleges vörös színe a Nina Ricci divatkollekciók kisugárzását idézi meg. Rushemy Botter és Lisi Herrebrugh művészeti igazgatók páratlan szakértelmét dicséri a dizájn, mely a márka Couture hagyományait élénk, energikus színárnyalatokkal ötvözi a páratlanul modern megjelenésért. A szín az egyediség kifejezésének eszközévé válik.  Különösen, ha egy ennyire merész, magát bátran megmutató színről van szó.

Bársonyos illatüveg

Az almát formázó ikonikus illatüveget, amely méltán tett szert népszerűségre világszerte, már nem kell bemutatni.

A Nina Extra Rouge illatüveget tetőtől talpig bársonyos hatású vörös lepel borítja és mintha valaki beleharapott volna a ropogós gyümölcsbe. Merész választás. A pazar vörös külső az eddigieknél még vörösebb belsőt rejt!

A Nina ikonikus alma alakú üvegei az egész világon ismertek. A Nina Extra Rouge ezúttal intenzív, bársonyosan matt pirosba öltözött… A vörös külső pedig még inkább vörös belsőt takar, ami tökéletesen látszik az oldalán látható harapás nyomnál.

A Nina Extra Rouge a feketeribizli zöld jegyével nyit, melyet a friss málna zamata fokoz tovább. Ezután a virágos szívjegy következik, mely a rózsabimbó finomságát az enyhén fűszeres tea jegyével ötvözi, míg az ellenállhatatlanul bársonyos alapjegy az illat érzékiségét emeli ki, a vanília és praliné keverékével.

Illatcsalád: orientális, virágos
Fejjegy: feketeribizli, málna
Szívjegy: rózsabimbó, tea
Alapjegy: praliné, vanília

EXTRAvagáns, EXTRAvertált, EXTRA-ínyenc

Figyelmeztetés!  Extrém finomság a közelben…

Kevés ennyire kényeztető illat létezik.

Az intenzíven ínyenc keleties virágillatot árasztó Nina Extra Rouge zöld fejjeggyel, feketeribizlivel indít, amely kiemeli a málna üdeségét és a kesernyés-édes grépfrút vidám energikusságát. Ezt követően bontakoznak ki az illat virágos szívjegyei, ahol a rózsarügy finom illata elegyedik az enyhén fűszeres tea zamatával, és előkészítik a színteret az ínycsiklandóan ellenállhatatlan és érzéki vaníliás és pralinés alapjegyeknek.

A Vörösnél is Vörösebb!

Ismét a Nina karakterét tökéletesen megtestesítő holland modell Estella Boersma kelti életre Nina Ricci legikonikusabb hősnőjét.

A Nina Extra Rouge illat arcaként Estella EXTRApajkos, EXTRAvidám, EXTRAmerész. Lázadó vörös Nina Ricci ruhába bújva – Rushemy Botter és Lisi Herrebrugh alkotása – végtelenül jól szórakozik, játszik az óriási almaformájú üveggel, amely egyben a kirobbanó öröm, szabadság és játékosság XXL szimbóluma is egyben. A Nina Ricci márkánál, ami extravagáns, az egyben elegáns is. Ilyen az élet az Extra Rouge illattal!

Kizárólagos forgalmazó: Primőr Kozmetikai Kft.
Elérhető: 2021. őszétől
Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban (www.douglas.hu, www.marionnaud.hu) és a kiemelt magán parfümériákban
Árak és referenciák:
Nina Ricci Extra Rouge Eau de Parfum 80ml – 34.700Ft
Nina Ricci Extra Rouge Eau de Parfum 50ml – 28.290Ft
Nina Ricci Extra Rouge Eau de Parfum 30ml – 19.290Ft

Még több

Body