Elképesztő hétre számíthat ez a 3 csillagjegy

Nekik aztán tutira nem lesz okuk panaszra, mert meglepően jó hétre számíthatnak…

Elképesztő hétre számíthat ez a 3 csillagjegy

Az új hét mindig reményekkel telve indul – ez a mostani sem kivétel. A következő három csillagjegy számára az univerzum olyan meglepetéseket tartogat, hogy az elképesztő jelző szinte le sem írja azt, ami rájuk vár. 

Kos 

A párkapcsolatodban olyan változás következik be, amire talán úgy érzed, nem állsz készen, ezért téged lep meg a legjobban, hogy mennyire élvezed az új helyzetet. Ideje, hogy elhidd, hogy a tündérmesék valóban léteznek, ugyanis a következő napok boldogságára egész egyszerűen nem létezik más magyarázat. 

Szűz 

Végre összeáll a teljes kép: már pontosan tudod, hogyan és mit kellene változtatni az életeden. Rögtön neki is kezdesz az alapokat lefektetni, ami meglepően gyorsan fog menni. A dolog teljesen felvillanyoz, és újabb és újabb ötletekkel állsz elő, mert érzed, hogy most minden adott ahhoz, hogy a vágyaid valóra váljanak. 

Halak 

A szerelemprojekted a végéhez ér, ami pici csalódottsággal tölt el, de kár lenne még temetni, ugyanis a héten kiélvezheted a gyümölcsét! Igazi sztárrá válsz a kollégáid és a főnököd szemében, sőt, a fizuemeléssel egybekötött előléptetés sem kizárt, hiszen bebizonyítottad, hogy a tehetséged és a kreativitásod mindenkiét túlszárnyalja. 

Bírod az ezotériát? Akkor itt a helyed:

Még több

Body