3 csillagjegynek váratlan fordulatot tartogat a hét

Ezeknek a csillagjegyeknek érdemes felkészülniük, mert meglepetésekkel készül számukra az univerzum.

3 csillagjegynek váratlan fordulatot tartogat a hét

Biztosak vagyunk benne, hogy imádni fogod ezt a hetet, mégpedig azért, mert az égiek kicsit sem hagynak majd unatkozni. De ne aggódj, ez nem jelent semmi rosszat – csak néhány váratlan csavart a következő napok sztorijában. Ha az alábbi három csillagjegy egyike vagy, akkor csatold be magad és élvezd az utazást!

Bika

Tele leszel kirobbanó energiával a héten, és lehetőséged nyílik levezetni ezt úgy, ahogy az téged a lehető legboldogabbá tesz. Akár szünetet tartasz a melóban és kiveszel némi szabadságot, akár a kreatív oldaladat villantanád meg és végre belevágnál abba a művészeti projektbe, amiről régóta ábrándozol, mindenképpen jól fogod érezni magad.

Oroszlán

A következő néhány nap hoz majd néhány random és spontán lehetőséget, amik csak úgy az öledbe pottyannak. Bár lehet, hogy elsőre nagy lesz a késztetés, hogy nemet mondj ezekre az opciókra, mert sokkal könnyebb ahhoz ragaszkodni, amit már ismersz, jobban jársz, ha elgondozol ennek az ellenkezőjén. Hidd el, az ismeretlen egészen varázslatos tud lenni! Miért nem mondasz rá egy jó hangos igent?

Skorpió

Részed lesz pár meglepő beszélgetésben, főleg, mert váratlan híreket fognak közölni veled. Számodra azonban ez a tanulás időszaka lesz: ahogyan az új infókra reagálsz, azzal rengeteget megtudhatsz önmagadról. A végén sokkal jobban fogsz fókuszálni arra, amit mondasz és figyelmesebben fogod hallgatni a másikat. Sokkal mélyebben fogsz kommunikálni, ami ismét csak egy lépés afelé, hogy önmagad legjobb verziója legyél.

A csillagok nem hazudnak:

Phytotec

Még több

Body