Csontos Karina nővére felkavaró dolgot árult el a balesetről

A Sztárban sztár leszek! tragikus hirtelenséggel elhunyt versenyzőjének halálának estéjéről a nővére osztott meg megrázó információkat: Csontos Karinának az autóban sem kellett volna lennie.

Csontos Karina nővére felkavaró dolgot árult el a balesetről

A Sztárban sztár leszek! versenyzőjének múlt pénteki tragédiája az egész országot megrázta: Csontos Karina egy szörnyű autóbalesetben vesztette életét. A lány családját teljesen lesújtotta, ami történt, olyannyira, hogy Karina édesanyját kórházba kellett szállítani  a sokkos állapota miatt.

A család összeomlása eddig is tökéletesen érthető volt, most azonban Karina nővére elárulta, hogy a baleset éjszakáján mindenki úgy hitte: Karina otthon alszik a szobájában. Így a tragédia híre mindennél váratlanabbul érte őket.

„Nem tudjuk pontosan, mikor mehetett el itthonról, mi azt hittük, a szobájában alszik. Mindössze egy papucsban, dzseki nélkül, egy nagyon vékony pólóban távozott. Mindig szeretett nagyon szépen öltözni, kizártnak tartjuk, hogy bulizni mentek volna. Ahogy azt is, hogy a baleset után még segítséget próbált kérni a Facebookon, tudomásunk szerint ugyanis azonnal szörnyethalt” – utalt Karina nővére arról a spekulációra, miszerint a lány még az égő autóból készített és posztolt fotót egy zárt csoportba.

A testvére azt is elmondta, hogy csütörtök este az egyik barátnője, és két olyan srác jött Karináért, akikkel nem is tartotta a kapcsolatot. Nem sokkal később pedig a kocsival belerohantak egy autómentő trailerébe, a jármű pedig kigyulladt. Karina nővére szerint esélyük sem volt kijutni.

Forrás: Bors

Olvasd el a legfrissebb híreket:

Még több

Body