Ryan Reynolds visszavonul a színészettől

Elképesztően sűrű időszak van mögötte, így Ryan Reynolds most, hogy befejezte a legújabb filmjének forgatását, úgy döntött: ideje szünetet tartania.

Ryan Reynolds visszavonul a színészettől

Ryan Reynolds az Instagramon jelentette be, hogy visszavonul – legalábbis egy időre. A színész most fejezte be a Spirited című karácsonyi filmjét, ami az Apple TV+-re készült, és úgy érezte, ez az optimális alkalom, hogy egy darabig nemet mondjon a felkérésekre. Nem véletlenül: a posztja szerint a Spirited (ami egy modern feldolgozása a Karácsonyi éneknek, Ryan pedig Ebenezer Scrooge-ot játssza benne) olyan nagy kihívás volt a számára, hogy ráfér a pihenés.

„Számomra befejeződött a forgatás. Nem vagyok benne biztos, hogy akár három évvel ezelőtt is készen álltam volna egy ilyen kihívásokkal teli filmre igent mondani” – kezdte a posztját a színész, amiben ezután arról beszélt, mennyire szeretett a két kollégájával, Will Ferrell-lel és Octavia Spencerrel együtt dolgozni. „Ez a tökéletes idő arra, hogy egy hosszabb szabadságot vegyek ki a filmkészítésből. Hiányozni fog minden pillanat, amit ezzel az elképesztően tehetséges alkotókkal és művészekkel együtt dolgozva töltöttem” – írta.

Arról azonban sajnos nem beszélt, hogy mikor tér vissza a kamerák elé. Pedig legalább három projektje is függőben van még, ezek közül az egyik Deadpool harmadik része. Ryan még augusztusban a Collidernek azt mondta, hogy úgy 70% esély van rá, hogy 2022-ben kezdik forgatni Deadpool debütálását az MCU-ban. A filmről azonban nincs sok infó, olyannyira, hogy egyelőre még rendezője sincs. Ezen kívül korábban még az Everyday Parenting Tips című produkcióhoz is csatlakozott, ahogy a Cluedo nevű társasjáték megfilmesítéséhez is.

Forrás: Page Six

Ezekről nem akarsz lemaradni: 

Még több

Body