Senki sem támogatja úgy a szerelmét, ahogy Tom Holland Zendayát

Tegnap volt a Dűne premierje Londonban, amin a film egyik főszereplőjeként Zendaya is részt vett. Tom Holland pedig nem győzött büszkélkedni a szerelmével.

Senki sem támogatja úgy a szerelmét, ahogy Tom Holland Zendayát

Zendaya és Tom Holland ugyan nem erősítették meg hivatalosan, hogy járnak, de az Instagram aktivitásuk többet mond minden nyilatkozatnál. Tom hihetetlenül cuki szülinapi köszöntése után most ismét megmutatta, milyen tökéletes pasija Zendáyának – szintén egy elképesztően édes posztban.

Tegnap volt a Dűne londoni premierje (a héten már itthon is megnézheted, de addig is: olvasd el róla az ajánlónkat!), aminek Zendaya az egyik főszereplője. Az pedig egy dolog, hogy a vörös szőnyegen hihetetlenül jól nézett ki, de ez Zendayától abszolút nem meglepő. Tom viszont látszólag elkísérte a barátnőjét az este és még az Instán is támogatta amiből egyértelműen kiderül, milyen hihetetlenül büszke rá.

Egy gyönyörű fotót készített a szerelméről, amit nagyon szimplán csak a film eredeti címével és egy emojival kommentált: „Dune 😍”. A teljes pasi-üzemmódba kapcsolt Tom posztját imádták a rajongók, már most több, mint 6 millióan lájkolták. De Zendayánál  senki sem örült jobban a bejegyzésnek, amit egy emojis hozzászólással ki is fejezett: 🥺. Mi is pontosan így néztünk a posztra, amint megláttuk.

Sztárokból sosem elég?

Phytotec

Még több

Body