Csúnyán osztják Kulcsár Edinát a kommentelők

A Nyerő Párosban tett vallomása verte ki a biztosítékot nagyon sok embernél…

Csúnyán osztják Kulcsár Edinát a kommentelők

Tegnap robbant a bomba, hogy Kulcsár Edina, és a férje, Csuti azért jelentkezett a Nyerő Párosba, hogy a házasságukat megmentsék. A pár elmondta, hogy a kapcsolatuk eléggé viharos az utóbbi időben, amin nem segített a pandémia sem, de nagyon szeretik egymást, ezért akartak még egy esélyt adni kettőjüknek, és erre a műsor remek lehetőséget adott. 

A kommentelőknek viszont egyáltalán nem tetszik sem Csuti stílusa, sem az, hogy amit az Instagramon közvetítenek, az szöges ellentétben áll a valósággal. Edina-rajongói hatalmas csalódásnak tartják, hogy egy idilli képet próbálnak mutatni magukról, holott ez köszönőviszonyban sincs a valódi életükkel.  

  • Edina, azért kedvellek, mert te mindig őszintén nyilatkozol, de most eléggé meglepett ez a “mentsük meg a házasságunkat” bejelentés. Ha csak a show miatt csináljátok,akkor azért undorító, ha meg tényleg ez van, akkor a hitelességed megkérdőjelezhető.. Kifelé azt sugalljátok minden rendben, de úgy lenne korrekt, ha a nehézségekről is beszámolsz minden téren. A másik amit nem értek, hogy most ilyenkor nem vagytok közszereplők? Nagyon negatív irányba torzult a véleményem rólatok sajnos..  
  • Nem tudom, mennyire megjátszott/megrendezett a párod viselkedése, de ha valóban ilyen, akkor ő egy suttyó ősember!  
  • Te meg a hitelesség??? Tele árasztod az instádat, h így boldog, úgy kiegyensúlyozott vagy, Csutika egy férfi, aki lesi minden kívánságodat, aztán bejelented, h padlón vagytok. Mondjuk, ha így beszélnének/viselkednének velem, mint ahogy ez a majom veled rég kiraktam volna. Kivi vagyok mikor esik le a tantusz  
  • Ha meg akarjátok menteni a házassagotokat, biztos jó ötlet ezt egy ilyen műsorban, 9 millió ember előtt tenni?  
  • Ennyit arról hogy te mindig magad adod anyukám. Tvbe meg bejelented h meg kell menteni a házassagod. Szép egy színész vagy. Az oldalad meg egy nagy kamu . Nagy love meg örökké szerelem a látszat, közben meg ölitek egymást. 

Sok rajongó egyszerűen csak a gyerekeket félti, nehogy ők sérüljenek ebben az egész helyzetben, de olyan is volt, aki szerint Edina passzív-agresszív viselkedése az, ami miatt a kapcsolatuk ilyen vágányra terelődött. 

Ne hagyd ki ezeket sem:

Még több

Body