Meghan Markle kijózanító dolgot mesélt a pénzügyeiről

El tudod képzelni Meghan Markle-t, amint lakbérre kuporgat? Pedig nem is olyan régen még ő is pont olyan anyagi problémákkal küzdött, mint bárki más.

Meghan Markle kijózanító dolgot mesélt a pénzügyeiről

Míg a királyi család aktív tagja volt, magasan Meghan Markle költötte a legtöbbet ruhákra és kiegészítőkre (csak 2018-ban 145 millió forintnak megfelelő összeget tapsolt el rájuk), sőt még figyelmeztették is, hogy vegyen vissza és Harry herceggel visszavonulásuk után sem élnek kifejezetten szerény életet. Ez azonban nem volt mindig így, hosszú évekig ő sem tartozott a kivételezett szerencsések klubjába, és erről nagyon őszintén mesélt szerdai nyílt levelében, melynek az állt a fókuszában, milyen elképesztő és szomorú dilemmát jelent, hogy a szülők ma vagy jelen vannak a gyerekeik életében, és közben nem keresnek, vagy teljesen lemaradnak róla, miközben fizetésért és a megélhetésükért güriznek.

„A megtakarítás is luxus volt számomra, mert arra ment el minden a pénzem, hogy megéljek, fizessem a lakbért és legyen benzin az autómban” – idézi a People Meghan Markle sorait, amiben finoman fogalmazva sem köszön vissza az amerikai álom. Vagyis Meghan szerint az amerikai álom egyre inkább a stabilitás megteremtéséről szól, és nem az elérhetetlen luxusról.

Meghan Markle egyébként 13 éves kora óta dolgozik, akkor egy Humphrey Yogart nevű üzletben árult fagyasztott joghurtot. Fun fact: miután befejezte a tréninget és beállt a pultba, maga O. J. Simpson volt az első vendég, akit kiszolgált. 

Lemaradtál az elmúlt nap sztárhíreiről? Most bepótolhatod:

Phytotec

Még több

Body