8 hónapon át titkolózott a Drága örökösök színésze, Molnár Gusztáv

Molnár Gusztáv és szerelme, Vivi, pontosan 8 hónapja őrizgetnek egy olyan titkot, amin alapjáraton még a hollywoodi sztárok sem ücsörögnek ennyit.

8 hónapon át titkolózott a Drága örökösök színésze, Molnár Gusztáv

Azt tudtuk, hogy Molnár Gusztáv és Fazekas Vivi másfél éve vannak együtt, március óta pedig azt is, hogy eljegyezték egymást. Arra a sorozatokat lealázó csavarra viszont senki nem számított, hogy a színész és barátnője az eljegyzésük bejelentésekor valójában már házasok voltak. Sőt: 8 hónapja mondták ki az igent, és a két tanún kívül még szüleiket sem avatták be a titkukba.

November 27-én volt a születésnapom, Guszti akkor szerette volna megkérni a kezemet, de nem sikerült addigra összeszedni a bátorságát, Végül három nappal később vacsorát főzött, a végén pedig letérdelt elém és feltette a nagy kérdést, amire természetesen igent mondtam. Akkor Guszti megjegyezte, ha tehetné, már másnap elvenne, mert ha egybekelünk, szintet lép a kapcsolatunk.” – mesélte Vivi a Blikknek, majd elárulta, azt is sikerült elintézniük, hogy ne kelljen hónapokat várniuk. 

„Azt akartuk, hogy igazán megélhessük azt a pillanatot. Ne azzal kelljen foglalkozni, mi lesz a menü, ki hová üljön, és ki hogyan szól bele a szervezésbe. A szüleim Szlovákiában élnek, nem tudtak volna hazajönni a vírus miatt. Ezért úgy éreztük, nem lenne fair, hogy Vivi szülei ott lehetnek, az enyémek pedig nem. Nagyon nehéz időszakon mentünk át, csak arra vágytunk, hogy összekössük az életünket. Úgy gondoltuk, senkinek sincs köze hozzá, hogy összeházasodunk. Utólag sem bántam meg, hogy így történt.” – egészítette ki a színész, aki hónapokig figyelt rá szerelmével, hogy mindig levegye a gyűrűt, ha nyilvánosság előtt jelentek meg. Mint kiderült, Molnár Gusztáv szüleinek először nem esett túl jól a dolog, viszont terveznek egy templomi esküvőt, amin minden, számukra fontos személy ott lesz.

Hozd be a lemaradásod sztárhírekben:

Phytotec

Még több

Body