3 csillagjegy, aki ma jobb, ha a megérzéseire hallgat

Valahol félúton racionalizálod a döntéseidet, hogy még csak véletlenül se bánd meg később? Ha a következő csillagjegyek közé tartozol, ma ajánlatosabb, ha az intuitív énedre hallgatsz.

3 csillagjegy, aki ma jobb, ha a megérzéseire hallgat

Mindegy, mennyire vagy tépelődő, bátor vagy épp intuitív csillagjegy, a mai napon különösen érzékeny leszel a külvilág jelzéseire. Használd ki ezt a néhány órát, hogy egyértelmű és jó döntéseket hozhass. Még csak véletlenül se tologasd őket, mert most elég bátorságt kapsz majd az univerzumtól.  

Halak

Átengedted az irányítást másoknak magad felett, és mostanra ott tartasz, hogy nonstop szükséged van a külvilág megerősítésére, hogy elégnek érezd magad. Jól gondolod, ezzel a saját önbecsülésed teszed ki másoknak, ráadásul vissza is élhetnek vele. A mai nap szóljon arról, hogy rendbe teszed magadban: elég vagy, sőt egyenesen szuper, és nem véletlenül tartasz ott, ahol. Megdolgoztál érte, jár neked saját magad elismerése, és ideje lekapcsolni magadról a külvilág visszajelzéseit – a súlyát és a hiányát egyaránt.

Bak

Hiába váltanál szívesen, valahogy mindig ugyanoda lyukadsz ki: maradsz a megszokott helyeden, és elutasítod az újat. Most viszont olyan ajánlatot kapsz, amiről zsigeri szinten érzed, hogy jó lesz. A mellette-ellene érveid általában működnek, de ezúttal tényleg hallgass a szívedre, mert ez a tehetőség lesz az, ami végre kimozdít a kereteid közül, amiből az évek alatt sajnos korlátok lettek. Egy biztos: nem fogod megbánni, ha ezúttal bátran döntesz.

Oroszlán

Valami nem stimmel a kapcsolatodban, viszont kényelmesebb úgy tenni, mintha nem lenne semmi gond, mint beleállni annak a lehetőségébe, hogy hibát találjanak benned. Ha viszont nem akarod elveszíteni a másikat, kockára kell tenned az egódat. Jól érzed, valami tényleg nem stimmel, most viszont még időben vagytok, hogy tegyetek a kapcsolatotokért. 

Mit ígérnek még a csillagok?