Amfetamin-szerű étvágycsökkentőt és hormonokat írtak fel a Victoria’s Secret modellnek, hogy vékony maradjon

Erin Heatherton 2010 és 2013 között viselte a márka ikonikus angyalszárnyait, ami az egyik legnagyobb presztízs egy modellnek. Ő viszont úgy érzi, nem volt köszönet abban az időszakban.

Amfetamin-szerű étvágycsökkentőt és hormonokat írtak fel a Victoria’s Secret modellnek, hogy vékony maradjon

Erin Heatherton egyike azoknak a modelleknek, akik bármit megtettek, hogy elég vékonyak maradjanak és megfeleljenek a Victoria’s Secret szigorú elvárásainak. A helyes táplálkozás és a kőkemény sport viszont egy ponton túl nem segített, és Erin rettegni kezdett, hogy elveszíti a munkáját. „Volt egy pont, amikor bármit csináltam, nem láttam az eredményét. Csak kicsit voltam nagyobb, mint az elvárt. Utólag már tudom, hogy a biológia és a test természetes működése állt a háttérben. Nem leszel ugyanolyan méretű 18 és 25 évesen.” – idézte fel a modell élete egyik legnehezebb időszakát a Fallen Angel nevű podcastben.

A lány végül egy sztárok körében népszerű táplálkozási szakértőhöz fordult, aki azonban ahelyett, hogy egészségügyi tanácsokkal látta volna el Erint, amfetamin-szerű étvágycsökkentőt és hormonokat írt fel neki, mondván, a módszer más modelleknél is hatásos volt .

„Úgy indítottam minden napot, mint egy cukorbeteg, aki a hasába fecskendezi a gyógyszerét”

 – emlékszik vissza Erin.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Erin Heatherton (@erinheathertonlegit) által megosztott bejegyzés

 

„Nem hiszem, hogy azok az emberek őszintén törődtek volna velem. Ez csak az üzletről szólt.” Mint mondja, már megbékélt a dologgal és sokkal jobban van, de azért is tartotta fontosnak megosztani a történetét a nyilvánosság előtt, mert nem akarja, hogy más is azért gyűlölje meg a testét és küzdjön étkezési zavarokkal, mert képtelen versenyezni az irreális elvárásokkal.

Forrás: buzzfeed.com

Még több sztárhír:

Phytotec

Még több

Body