Majka visszavonul, ezzel magyarázza a dolgot

Megtehette volna, hogy mélyen hallgat az okokról, Majka viszont kertelés nélkül, nyíltan mesélt visszavonulásának okáról.

Majka visszavonul, ezzel magyarázza a dolgot

Sokakat meglepett a hír, miután az ország egyik legkeresettebb rappere lenyilatkozta a Story Magazinnak, egy időre visszavonul. Majka aztán pontosított a Blikk megkeresése után, mi áll a háttérben, amit a híresség így magyarázott. 

„Sokáig nem tudtam, mihez szeretnék kezdeni az életemben, azzal viszont mindig is tisztában voltam, hogy mit nem akarok csinálni. A lehetőségeket az élet hozza, arról viszont én döntök, hogy mire nem szeretnék időt pazarolni. Én például soha nem akartam vegetálni, olyan munkát végezni, ahol csak lébecolok, ami nem tesz boldoggá. Jó tudom, a kényszer nagy úr, és én is csináltam olyat, amihez nem volt kedvem. De az tény, hogy kamuból nem lehet karriert építeni.” – érvelt Majka, aki a zenélés mellett a tévézést is félreteszi egy időre, sőt utóbbiról az is kiderült, egyfajta kényszer volt számára, amit anyagi megfontolásból hozott a covid miatti bizonytalan időkben. 

„Mindent kihúztam az életemből, a családommal szeretnék lenni és nyaralni, kártyázni, edzeni és élvezni a pihenést. Nem viszketek attól, ha nem vagyok reflektorfényben.

A televíziós munkát is csupán egy bizonytalan helyzet miatt vállaltam el, nem tudtam, hogy milyen korlátozások lépnek érvénybe, de az biztos, hogy jövőre nem leszek képernyőn.

 Nem tudnak olyat kínálni, amit elvállalnék. A szabadságom a legfontosabb.” – tett pontot az ügy végére Majka.

Jöhet még több sztárhír?

Phytotec

Még több

Body