Rúzsa Magdi kórházban tölti a karácsonyt

Bár egyelőre kirobbanó formában van, már most biztos, hogy veszélyeztetett terhesként a kórházban karácsonyozik majd Rúzsa Magdi.

Rúzsa Magdi kórházban tölti a karácsonyt

Rengeteg zenét hallgatnak együtt, sokat beszélgetnek, és ezerrel készülnek a közös életre: Rúzsa Magdi energikus, és nagyon várja már két kisfia és kislánya születését. De legyen bármennyire kirobbanó formában is, terhessége utolsó szakaszát, így a karácsonyt már kénytelen kórházban tölteni, árulta el a Blikknek

Sajnos, az egészen biztos, hogy a karácsonyt már nem itthon töltöm, de azt gondolom, karácsonyt az ember mindenhova varázsolhat, hiszen ez arról szól, kik vannak melletted és hogy mi van a lelkedben.”

Magdi egyébként kifejezetten jól viseli a terhességet, de elővigyázatos, és mindenben hallgat az orvosára: „Sokkal többet pihenek és nagy sétákat teszek. Figyelmeztetett is az orvos arra, hogy három babánál semmilyen megerőltetőt nem szabad csinálnom, és én kínosan ügyelek arra, hogy mindent betartsak” – árulta el Magdi, aki új dalok tekintetében kifejezetten inspiráló időszakon megy keresztül. „Mindenki jól van, nagyon szépen fejlődnek a kis babókák, nagyon jól kezelem egyelőre a várandósságomat. Energikusnak érzem magam, és remélem, ez így is marad. Világéletemben volt bennem kraft, de most különösen jó, hogy ez a típus vagyok, mert ritkán érzem, hogy meg-meg kell állnom, vagy hogy jobban oda kell figyelnem.”

Mi történt a sztárokkal az elmúlt órákban? Mutatjuk:

Még több

Body