Tom Holland és Zendaya ennél szerelmesebbek nem is lehetnének

Megvolt a Pókember: Nincs hazaút premierje, ahol Tom Holland és Zendaya először léptek egy párként a vörös szőnyegre. És amiket egymásról mondtak, attól egyenesen elolvadtunk.

Tom Holland és Zendaya ennél szerelmesebbek nem is lehetnének

Jövő héten érkezik a mozikba a Pókember: Nincs hazaút, aminek már javában folyik a sajtóútja, sőt, nemrég megvolt a film első vetítése is. A premier vörös szőnyegén természetesen Tom Holland és Zendaya is felvonult, de életükben először úgy, hogy most már hivatalosan is egy párt alkotnak.

Így az esemény több szempontból is különleges volt. Egyrészt a sztárpárról készült egy rakás kép, amin szerelmesen néznek egymásra, ráadásul az egyiken még egymás kezét is fogják (!).

Tom Holland és Zendaya

Fotó: David M. Benett/Getty Images

Másrészt rengeteg interjú is készült velük a vörös szőnyeg mentén, ahol olyan szépeket mondtak egymásról, hogy nem győzünk olvadozni.

„A legkülönlegesebb része az egésznek, hogy megismerhettem Tom Hollandet” 

– mondta Zendaya, aki aznap este a két lábon járó megtestesülése volt az emojinak, aminek szívek vannak a szeme helyén.

„Ott is van – mutatott Tom Zendayára, mikor a színésznőről kérdezték – és gyönyörűen néz ki, hagy tegyem hozzá, mint mindig.”

Emellett a színészek azt is elmondták, hogy mindenben támogatják egymást, és mindig ott vannak egymásnak, ha a másiknak szüksége van egy vállra, amin sírhat vagy csak ha simán kieresztené magából a feszültséget. Zendaya hozzátette, hogy mivel ő szépen lassan vált egyre híresebbé, ezért neki könnyebb volt megbirkózni a szituval, mint Tomnak, aki egyik napról a másikra lett ismert a világ minden táján. Így Zendaya küldetésének tekintette, hogy segítsen Tomnak feldolgozni a hirtelen jött hírnevet.

Forrás: Buzzfeed

Tarts szünetet és olvass híreket:

Még több

Body