Vajna Timi köldökig kivágott felsőben pózol

Vajna Timi tovább folytatja a szexizést – bár a legutóbbi képéhez képest a vadiúj fotója elég visszafogottra sikerült, még így is lángra lobbantja a képernyőt.

Vajna Timi köldökig kivágott felsőben pózol

Vajna Timi mesterkurzust tarthatna a szexi ruhákból és a még dögösebb pózokból és az azokból született szelfikből, mert ahogy megszokhattuk, ismét egy ilyen képpel jelentkezett be a Instagram feedjében. Ez ugyan most kevésbé bevállalós, mint a legutóbbi fotója (az olyasmiket inkább a sztorijába szokta kirakni), de attól még nem lesz kevésbé dögös is.

Timi most egy mélyen (és amikor azt mondjuk, mélyen, akkor úgy is értjük: konkrétan köldökig) kivágott felsőben pózol valahol, ami első ránézésre egy motoros bolt is lehetne. De igazából nem az, hanem az Yves Saint Laurent egyik üzlete. Ettől függetlenül Timi is érezte a motoros hangulatot, mert a posztban ezt írta: „Megyünk egy kört?”

Imádjuk egyébként a kontrasztot a motor, illetve a háttérben figyelő szörfdeszka kemény rusztikussága és a Timi által viselt ruha között. Hiszen a szett olyan, amit minimum egy vörös szőnyegre vesz fel az ember. A felső alját ugyanis egy kövekkel kirakott övcsat díszíti, a ruha pedig mintha egy tüllös szoknyában folytatódna – őszintén szólva, kíváncsiak is lettünk a teljes outfitre…

Képben vagy a magyar sztárokkal?

Még több

Body