Vilmos herceg élete legkínosabb pillanatáról vallott

Ami Vilmos hercegnél mindig beindítja a szekunder szégyen-érzést, arra a fanok az egyik kedvenc pillanatukként gondolnak vissza.

Vilmos herceg élete legkínosabb pillanatáról vallott

Emlékszel arra az ikonikus pillanatra, amikor egy 2013-as jótékonysági gálán Taylor Swift felugrott Jon Bon Jovi mellé a színpadra és vitte magával Vilmos herceget is, majd a trió együtt elénekelte a Livin’ On A Prayert? Szerencsére készült róla videó is, amit nem lehet elégszer megnézni:

Egyszerűen imádjuk a felszabadultan éneklő Vilmost, sőt, megkockáztatjuk, hogy velünk együtt neked is ez az egyik kedvenc megmozdulásod a hercegtől. Csakhogy ő most elárulta, hogy mikor neki flashbackjei vannak az estéről, legszívesebben gyorsan elhessegetné az emlékképeket, olyan kínosnak tartja az előadását.

„Teljes transzban sétáltam fel a színpadra – mert amikor Taylor Swift azt mondja neked, hogy gyere velem, az a világ legjobb ötletének tűnik –, aztán mikor úgy a feléhez értünk Jon Bon Jovi Livin’ On a Prayer című számának, magamhoz tértem és azt gondoltam: »Most tényleg itt állok a színpadon, Livin’ On a Prayert énekelve, mikor nem is tudom a szövegét?!«”

– vallotta be Vilmos az Apple Fitness+ Time to Walk című sorozatában, de hozzátette, hogy attól még mert a pillanat az ő fejében kimeríti a cringe fogalmát, valójában egyáltalán nem bánta meg a dolgot.

„A Centerpoint fiatal fiai és lányai imádták és tapsoltak. Szóval úgy voltam vele, hogy ez az este nekik szól, nem én leszek az, aki elrontja az élvezetüket. Úgyhogy kétségbeesetten próbáltam felidézni a dalszöveget és kiénekeltem magamból mindent. Az öltönyöm alatt viszont nem kicsit izzadtam. Úgy éreztem magam, mint egy hattyú, ahogy kívülről tartom magam, de belül nagyon gyorsan taposom a lábaimmal a vizet.”

Forrás: Cosmopolitan

Mi minden történt ma?

Még több

Body