Szorul a hurok a királynő kedvenc fia, András herceg körül

Az utóbbi időben nem sokat lehetett hallani András hercegről, de most újabb bizonyíték látott napvilágot, ami befolyásolhatja az ügyét.

Szorul a hurok a királynő kedvenc fia, András herceg körül

Miután a királyi család közös erővel a háttérbe száműzte Erzsébet királynő kedvenc fiát, András herceget, alig-alig lehetett hallani arról, hogy mi történik az ügyében. Ha esetleg elfelejtetted volna, Virginia Roberts Giuffre vádat emelt amiatt, hogy 1999 és 2002 között fiatalkorúként többször is szexre kényszerítették a herceggel, ám ezt a férfi tagadja.  

A dologban Jeffrey Epstein neve is felmerült, aki szintén emberkereskedelem és pedofília vádjával került néhány éve börtönbe – ez a barátság nem vet különösebben jó fényt Erzsébet királynő fiára -, sőt, most az egyik tanú azt állítja, hogy Epstein barátnője, Ghislaine Maxwell meózta és szállította le a lányokat a filmmogulnak és a baráti körének és nem egyszer ő is részt vett a bántalmazásukban. Ha ez bebizonyosodik, az András herceget is komolyan érinteni fogja, hiszen még kép is készült arról, ahogyan átkarolja Virginia Roberts Giuffre-t, miközben Ghislaine Maxwell a háttérben áll és tudjuk jól, egyetlen kép többet mond minden szónál.

via

Kukkants be a királyi család színfalai mögé:

Még több

Body