Alee: „A legtöbb pszichológus nem tudott segíteni, így nem maradt semmim, csak a zene”

Az X-Faktor magasan egyik legtehetségesebb versenyzője, Alee még csak 16 éves, de már most olyan dolgokon ment keresztül, amit sokan elképzelni sem tudnak.

Alee: „A legtöbb pszichológus nem tudott segíteni, így nem maradt semmim, csak a zene”

Az első pillanattól kezdve nem szégyelli, hogy nagyon egyszerű körülmények közül érkezik: már az X-Faktor legelső bemutatkozó kisfilmjében elmesélte még a válogatók során, hogy az iskolában, gyerekként gyakran kiközösítették, amiért nem tehette meg, hogy márkás ruhákban járjon, a 3. élő adásban pedig az RTL kamerái előtt látogatott haza, így egy ország láthatta, honnan sikerült kitörnie a 16 éves Alee-nak. Mint kiderült, a zene számára már régen sem egyszerű hobbi, sokkal inkább mentsvár volt. 

„Teljes mértékben a zene segített, igazából ez terápiás jellegű volt számomra. Nem voltak barátaim, kiközösített ember voltam, a legtöbb pszichológus, akihez jártam, nem tudott segíteni nekem, így nem maradt semmim, csak a zene”

– árulta el Osváth Zsolt ZSHOW time című YouTube-csatornáján. A zenére tehát mindig számíthatott, ami egyfajta családi örökség náluk: apukája dobolt, nagybátyja énekelt, ő pedig már nagyon korán, mindössze 7 évesen bizonyította egy énekversenyen, ez bizony az ő terepe, később pedig a dalok segítségével sikerült feldolgoznia azt, amire más eszköze nem volt. Mint mondja, a műsorba azért jelentkezett, hogy kitörhessen a mélyszegénységből, elismert zenészé váljon, ami szerintünk már most sikerült neki.

Ha úgy érzed, neked vagy egy barátnődnek segítségre van szüksége, hívd az ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot. 

Képbe hozunk, mi történt a sztárokkal az elmúlt 24 órában:

Még több

Body