Allergiás rohamot kapott Tóth Vera

Nagyon ijesztő pillanatnak lehettek tanúi Konyhafőnök VIP nézői, miután a piros csapat egyik játékosa, Tóth Vera allergiás rohamot kapott az egyik ételtől.

Allergiás rohamot kapott Tóth Vera

Most kivételesen nem azért volt szükség orvosra a Konyhafőnök VIP-ben, mert valaki csúnyán megvágta magát, ennél néhány fokkal félelmetesebb jelenetek játszódtak le a műsor tegnap esti adásában. Tóth Vera ugyanis rosszul lett, miután ételallergiája ellenére megkóstolta a rákot és polipot tartalmazó fogását, ami – az apró mennyiség ellenére is – azonnal megtette a hatását. 

Sajnos, belenyaltam a rákba és a polipba, úgy, hogy full allergiás vagyok mindegyikre. Tudom, ez nagyon gáz, elkezdett kaparni és dagadni a mandulám, ezért a doktor bácsit megkértem, hogy mielőtt megfulladnék vagy bármi probléma lenne. Ez nem az én napom. Olyan az egész napom, amilyen nem szeretnék lenni: béna konyhafőnök vagyok és kripli”

– mesélte Vera az rtl.hu videójában (via Blikk), akinél 5 perccel a kóstolás után jelentkeztek a tünetek, a videó végén azonban biztosított róla mindenkit, hogy már jobban van, és újra rendesen kap levegőt.

 

Jöhet még több sztárhír?

Még több

Body