Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, hallgass az ösztöneidre a következő napokban

Kifejezetten intuitív lehetsz a héten, így fontos, hogy bizonyos döntéseket és lépéseket ne húzz tovább. Pláne akkor ne, ha a következő csillagjegyek egyike vagy.

Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, hallgass az ösztöneidre a következő napokban

Ha ezen a héten választanod kell az eszed és a szíved között, szigorúan utóbbit válaszd, ha az Ikrek, a Bak vagy az Oroszlán csillagjegy szülötte vagy. Hosszú távon csak jól jöhetsz majd ki belőle, még akkor is, ha kezdetben rázós lesz az út. 

Ikrek

Az életed most leginkább egy őskáoszra emlékeztet, legalábbis a szíved mélyén, viszont egyre jobban látod az ebből kivezető utat. Nem feltétlenül lesz békés az a néhány hét, amíg eléred, hiszen a rendhez általában a legnagyobb káosz vezet, de merd meghozni azokat a döntéseket, amik végre kibillentenek abból, amiben most vagy (munka, egy rosszul működő, kiüresedett kapcsolat). Csak jó dolog vár rád, és ezt már most érzed a sejtjeidben. 

Bak

Mindenbe belekapsz, és mindentől azonnal várod az eredményt és a visszacsatolást. Most azonban végre sikerült összeraknod: ha nem kockáztatsz, és kapja meg valami az abszolút fókuszodat, továbbra is a langyos vízben üldögélsz majd. Szerelemre vágysz? Ne tarts játékban 5 személyt, válassz ki egy Tinder-randit, és mélyülj el ebben az élményben. Ha nem adod át magad úgy igazán, ösztönösen annak, amire vágysz, minden marad a régiben.

Oroszlán

Új munkalehetőség talál meg, amiről talán keveset tudsz, az ösztöneid viszont csakis jót súgnak. Ne kérdőjelezd meg sem őket, sem magad, különösen azért ne, mert eddig mindig bízhattál bennük. Használd ki ezt a lendületet, amit a lehetőségből merítesz, hiszen egész évben másról sem szóltak a nagy kifakadásaid, mint hogy mennyire unod jelenlegi a munkakörödet. 

Mit tartogatnak még számodra idén a csillagok? 

Még több

Body