Kiszúrod Erzsébet királynő fotóján az apró, de annál meghatóbb részletet?

Igazi easter egg vadász vagy, ami a királyi család körüli leheletfinom részleteket illeti? Na és észreveszel valami különöset a királynőről készült legújabb képen?

Nem is rontanánk el a játékot, inkább segítünk egy picit: egy olyan részletről van szó, amit eddig sosem láthattál, és ezúttal sem (?) koncepció része volt, hogy Erzsébet királynő megmutatta. És még egy segítség: koncentrálj a háttérre!

Keresd a megható részletet Erzsébet királynő fotóján

Fotó: Getty Images /keresd a megható részletet Erzsébet királynő fotóján

Ha a királynő mögötti asztalon álló képre (a kép bal oldalán, rögtön a táskája mögött) gondoltál, akkor nyertél, az ugyanis  – a People szerint – 2016-ból származik, és korábban még soha nem láthatta a nyilvánosság. Ezúttal is csak azért, mert a királynő kitüntetésben részesítette Thomas Trottert koncertorgonistát, a vidám eseményről készült fotók pedig azonnal bejárták a világot.

A fotón még az áprilisban elhunyt Fülöp herceg is szerepel, Erzsébet királynő pedig széles mosollyal pózol az ölében ülő, mindössze 18 hónapos kis Saroltával. De természetesen az uralkodó többi dédunokája, György herceg, Isla és Savannah (ők Peter Phillips) lányai, és Mia, Zara Tindall első kislánya is helyet kapott a fotón. 

Tudjuk, hogy mindent IS elolvasol, ami királyi család:

Még több

Body