Rúzsa Magdi már aludni is alig tud a fájdalomtól

A hármas ikreket váró Rúzsa Magdi hamarosan bevonul a kórházba, már az ünnepeket is ott tölti, és bár veszélyeztetett terhesként ő is így érzi magát és babáit biztonságosan, azért tart is attól, hogyan viseli majd a kórházi létet.

Rúzsa Magdi már aludni is alig tud a fájdalomtól

Rúzsa Magdi már a nevükön szólítja a pocakjában növekvő babákat (igen, sikerült kiválasztani a nyerő neveket a listáról), és egyre közelebb kerül ahhoz is, hogy befeküdjön a kórházba, ahol terhessége utolsó időszakát tölti majd. A Blikk interjújából kiderül, hogy a vírustól azért nem tart, mert megvannak az oltásai, ráadásul át is esett a betegségen, attól azonban igenis fél, milyen hatással lesz majd rá az egyedüllét:

„Inkább maga a kórház az, amitől idegenkedek, hogy egyedül leszek, nem a megszokott környezetben, a családi fészekben.”

Az énekesnő egyébként egyre nehezebben viseli a terhességét, keveset alszik, és szinte állandóan nyomást érez a babák miatt a testében, persze mindezt igyekszik erősen és méltósággal kezelni.

„Nő a hasam, a testem már most úgy érzi, mintha kilenc hónapos terhes lenne. Nehezem alszom, talán húsz perceket sikerül időről-időre, mert mindig érzek valahol valamiféle nyomást.

Már érzem, mit jelent, amikor az emberben három baba növekszik. Egészen máshogy nyomódnak a szerveimnek, a tüdőmet és a bordáimat eléggé nyomják, néha fájdalmasan, hiszen a babák keresik maguknak a helyet.

Ezekkel a nehézségekkel kell megküzdenem, de egy nő át tudni lépni ezen.”

Ha kíváncsi vagy, mi történik mostanában a többi hírességgel:

Még több

Body